Paranoja u SDA na vrhuncu: Svjetske sile imaju neki veliki plan, dio je eliminisati Bošnjake!

0 0

Kako je sve jasnije da gube kontrolu nad polugama vlasti, paranoidni ispadi SDA-ovih prvaka postaju sve češći i nadrealniji.

U njima učestvuju svi, od Bakira Izetbegovića do stranačkih botova koji po društvenim mrežama podgrijavaju teoriju zavjere o bjelosvjetskoj uroti protiv Bošnjaka, koju širi i sam šef stranke.

Dok Izetbegović poziva da mu se dostave dokazi o kriminalu koju provode njegovi odani kadrovi kao što je Osman Mehmedagić, obesmišljavajući amaričke sankcije do nivoa kafanskih priča, njegovi podanici prepadaju Bošnjake pričom da će nestati.

U jedan od prvih špiceva širenja nadrealnih teorija zavjere pretvorio se SDA-ov delegat Muamer Zukić. On je objavio paranoični status u kojem ne krije strah i pogubljenost zbog navodnog velikog plana kojeg imaju svjetske i evropske sile.

“Mislim da u ovom vremenu nije najveća pamet dati dobre odgovore, nego postaviti pravo pitanje! Pitam se, šta slijedi?! Nemoguće je da sve te velike svjetske, europske i regionalne sile ulože toliki napor tek tako, samo da bi ‘Mujo’ zamijenio ‘Sulju’. Mora postojati neki veliki plan! Pitanje svih pitanja je – šta je sadržaj tog plana, odnosno koje promjene toliko silno žele ostvariti?!”, naveo je Zukić.

Po njegovoj teoriji, tri su mete koje bi “mogle opravdati tako silan angažman svih spomenutih faktora”.

Evo koji su to: Ugrožavanje države Bosne i Hercegovine; Eliminacija Bošnjaka kao političkog faktora; Što veći stepen deislamizacije Bošnjaka. “Volio bih da griješim kad su spomenute ‘mete’ u pitanju”, naveo je zabrinuti Zukić.

KAKO JE IZETBEGOVIĆ PRIJETIO NOVINARKI FACE TV PROČITAJTE OVDJE!

 

(RAPORT)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %