Ovo je šokiralo svijet: Pogledajte priznanje Američke doktorice: Mi znamo da Kovid Vakcina uzrokuje miokarditis ali to ne govorimo pacijentima da ih ne prepadnemo

0 0

Protiv njegove bolje prosudbe i želje, supruga jednog kanadskog oca nedavno je dovela njihovog sedmogodišnjeg sina u lokalnu ljekarnu na “cijepljenje” protiv koronavirusa (Covid-19), koji je odmah izazvao miokarditis kod djeteta. Nakon što je njegov sin primljen u bolnicu zbog tog stanja, bijesni otac pozvao je ljekarnicu i pokrenuo pakao protiv nje jer je trajno ozlijedila njegovo dijete.
Čovjek je počeo smireno objašnjavati što se dogodilo ljekarniku s druge strane linije koja je zvučala strano, na što je ona gotovo odmah priznao da se roditeljima ne govori o mogućim nuspojavama injekcija za njihovu djecu.

Na upit da objasni zašto se ne otkriva cijeli popis nuspojava, a posebno onih najčešćih, ljekarnik je na telefonu nastavio objašnjavati da bi mnogi roditelji mogli odustati od cjepiva ako su svjesni rizika od ozljeda ili smrti. Drugim riječima, farmaceuti namjerno skrivaju informacije o injekcijama koje bi mogle preplašiti roditelje da ih preskoče. Kao rezultat toga, barem jedan dječačić više nikada neće biti zdrav i vrlo vjerojatno bi mogao umrijeti u sljedećih pet godina jer je to uobičajena pojava kod miokarditisa.

NEMOJTE CIJEPITI SVOJE DIJETE PROTIV COVIDA-19 AKO NE ŽELITE DA UMRE
Nije kao da je miokarditis neka rijetka pojava nakon injekcije protiv Faucijeve gripe. Još u travnju, kao jedan primjer, opsežna studija u nordijskoj Europi (Danska, Finska, Norveška i Švedska) otkrila je da ubrizgavanje bacila masovno povećava rizik od miokarditisa. Također postoje deseci tisuća i djece i odraslih samo u Sjedinjenim Državama koji sada pate od srčanih i drugih zdravstvenih problema kao posljedica uboda, na što farmaceut s kojom je otac Kanađanin razgovarao nije imao što reći, jer on osobno profitira kada daje drugu injekciju.

Frustriran situacijom kako je razgovor odmicao, bijesni otac postajao je sve ljući jer mu ljekarnik nije imao što odgovoriti; vjerojatno zato što dobro zna da ubodi ubijaju djecu. Pred kraj poziva, oprez gledatelji, muškarac je počeo vrijeđati i vulgarno gađati ljekarnika, jer je njegovom djetetu sada uništen život.

“U ovom trenutku mislim da je sudski spor jedina stvar koja će spriječiti da se ovo ponovi”, napisao je jedan komentator o očevoj prijetnji ljekarniku da je snimio poziv i javno ga objavio kako bi tužio ljekarnu koja je nanijela štetu njegovom djetetu.

“Ako ljudi koji su bili nepošteni ili nisu radili svoj posao kako se zahtijeva, ne budu ozbiljno odgovorni, više nikada nećete moći vjerovati svom liječniku ili bilo kojem lijeku.” “Nadam se da su odvjetnici sada tihi jer prikupljaju podatke i imena kako bi dodali svoje goleme tužbe. Ovo je vjerojatno najveća prilika koju pravna profesija ima ili će ikada imati za korist čovječanstvu”.

izvor: logicno

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
--