Ovo je nikad viđena fotka Ksenije Pajčin i Zvezdana Slavnića: Bili su mladi i prelijepi, uhvaćeni dok se ljube, dokaz ogromne ljubavi!

0 0

Ksenija je prije 12 godina izgubila život kada ju je usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda. Ono što su mnogi znali, jeste da je jedna od najvećih Ksenijinih ljubavi, bio zapravo sin legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić.

Zvezdan je istakao da je Ksenija njegova najveća dječačka ljubav.

– Jeste bila najveća dječačka ljubav, ona je imala 17 godina, ja 16 godina. Godinu dana smo bili baš baš zajedno, poslije se to razvlačilo. Moja najveća dječačka ljubav – istakao je Zvezdan u emisiji “Pretres nedjelje”.

– Vidjeli smo se možda dva tri puta. Izlazio sam na vikende, pričali smo nekih sat vremena… Kada smo se viđali, više smo ćutali nego pričali… Ksenija je bila posebna… Djevojčica puna energije, veselje, sve najljepše može da se kaže za nju. Drug, z..ebant, super lik – rekao je Slavnić.

Na jednoj Instagram stranici sada su isplivale fotografije iz perioda kada su se njih dvoje zabavljali. Prva fotografija, jeste sa njene promocije prvog albuma.

Takođe, isplivala je i fotografija na kojoj se nalazio Zvezdan, zajedno sa njom i njenim tadašnjim saradnicima. Pored ove, našla se i njihova zajednička fotografija na kojoj su djelovali srećno.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %