OVO JE NEVIĐENO ZLO: SDA Terorista JASMIN Mulahusić napao brata IZETA NANIĆA! Nijaz je neuračunljiv rekao je Mulahusić!

0 0

Nakon što je brat heroja Izeta Nanića iznio šokantne činjenice o pogibiji heroja Izeta Nanića, umiješanost SDA struktura u istu te mnoge druge činjenice na njega je pucano iz svih mogućih SDA topova.  Nanić je u FACE TV-u iznio nevjerovatne činjenice o SDA koje možete pogledati u nastavku:

Glavni internet terorista Jasmin Mulahusić napao je Nanića nazivajući ga neuračunljivim , saradnikom ratnih zločinaca i izdajikom.  Zamislite dokle ide to zlo da čovjeka koji je mladost dao za BiH, bio pripadnik elitnog 5 korpusa jedan zatvoraš i pobjegulja naziva izdajnikom.

Da li postoji pravda na ovom svijetu da zaustavi monstruma Mulahusića?  Pogledajte šokantne natpise na facebook profilu Jasmina Mulahusića upućene bratu Izeta Nanića!

Jasmin Mulahusić je po analizama psihologa umno bolesna osoba koja bi za interese i ideale koje zastupa i rođenog oca oljagao samo da bude priznat negdje. Mulahusić ne može podnijet da nije bitan te da je samo jedna nebitna karika u životu. Zbog tog razloga on napada sve redom da bi stekao kakvu takvu slavu pa makar ona bila i negativna.

Ovakvo zlo postoji samo u SDA i napadati NANIĆA mogu samo najveći izdajnici i sluge agresora!

Izvor: BiHNEWS.INFO

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
--