OVAKO VAS SEBIJA LIJEČI: Svjedočanstva pacijenata i porodica obišla svijet! Malina respiratori ubijaju pacijente o kojima se niko ne brine.

0 0

Ovih dana svjedoci smo potresnih ispovijesti porodica čiji su članovi preminuli na UKCS od tzv Korone.

Prema svim dokazima i svjedočenjima dolazimo do zaključka da se na UKCS ubijaju pacijenti te da se o istima niko ne brine.

Najviše se ubijaju malina respiratorima a i nemarom uposlenika UKCS.

Porodice preminulih davno su oformile i Facebook grupu  Kolektivna Tuzba protiv UKCS

U ovoj grupi se mogu pronaći zastrašujuće ispovijesti porodica čiji su članovi preminuli na UKCS pod sumnjivim okolnostima i kojima nije dozvoljena obdukcija da bi se utvrdio pravi uzrok smrti.

Pacijentima se na UKCS-u nisu dozvoljavali ni mobilni aparati da u javnost ne bi procurilo sve ono što se dešava u ovoj instituciji, a informacije se dobiju samo od hrabrih pacijenata koji u UKCS uspiju da tajno unesu mobilni telefon i snime sav horor koji se dešava.

Za sve ovo odgovorna je Sebija Izetbegović samozvana doktorica koja je tvrdila da je specijalizirala kod dr.

Kurijaka što je on opovrgao u emisiji “Novi dan” na N1 te rekao da Sebija nikada nije bila njegova specijalizantkinja u Zagrebu niti da joj je on ikada bio mentor.

To znači da UKCS vodi lažna doktorica sa kupljenom diplomom i plagijatom svog rada.

Pitanje je do kada će bošnjaci štiti i podupirati ovu kriminalnu porodicu koja je iselila više naroda nego rat?

Ispovijesti pacijenata pogledajte u nastavku:

 

Ovdje više ne postoji vjera i nacija niti etnos, ovo je sada borba za opstanak običnog čovjeka kojeg po naredbi stranih sila i WHO ubijaju domaći izdajnici.

Ono što je agresor radio u ratu to sada nemilosrdno Izetbegovići rade u miru dok na sav glas govore kako tobože štite bošnjake od nekoga.

izvor: bihnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %