Otkrivamo kako je Ukrajina planirala turskim dronovima Bayraktar raspršivati bio-otrovne supstance po Rusima – Pentagon sve financirao?

0 0

Sredinom prosinca 2021. većina nas je vjerojatno razmišljala o predstojećim božićnim blagdanima, a po briselskim uredima Europske Unije se dijelio letak o zamjeni čestitanja Božića kao kršćanskog i civilizacijskog blagdana neodređenim “Sretni blagdani”.

Snijeg je negdje padao, po graničnim prijelazima između europskih članica za slobodno kretanje ljudi, roba i kapitala, mješovite vojno-policijske kontrole su nadgledale ulaze ljudi u svoje kao države i kontrolirali posjedovanje covid QR kodova.

Na drugom kraju europskog kontinenta, na istoku otkud sunce dolazi, su imali pametnijeg posla. Ukrajinsku kompaniju za proizvodnju avionskih motora Motor Sich mučilo je jedno pitanje pa su nestrpljivo uputili pitanje turskom proizvođaču dronova Bayraktar Akinciju je li njihov dron ”opremljen sustavom/mehanizmom za raspršivanje aerosola s kapacitetom većim od 20 litara?”

Zanimalo ih je i još nešto: je li Bayraktar Akinci “sposoban letjeti na udaljenosti od 300 km?” Pitanja je postavio ukrajinski viši ugovorni inženjer Motor-Sich Vyacheslav Shuklin. S turske strane mu odgovara Mustafa Kosheoglu – koordinator i zamjenik generalnog direktora turskog proizvođača Bayraktar Akinci Baykar, na oba pitanja negativno.

Vjerojatno su oni koji su diktirali Vyacheslavu pitanja bili razočarani jer su očito imali problem – kako na udaljenosti od 300 km raspršiti više od 20 litara kao aerosol.

Iz ruskog ministarstva obrane su tvrdili kako Ukrajinci namjeravaju adaptirati turske barjaktare za raspršivanje otrovnih supstanci po neprijateljskom teritoriju. O kojim toksičnim supstancama bi mogla biti riječ? Podsjetiti će nas Victoria Nuland, američka državna podtajnica koja je potvrdila da “Ukrajina ima biološka istraživačka postrojenja” i da su SAD zabrinute da bi “ti materijali za istraživanje” mogli pasti u ruke Rusije.

Da nisu ti ”materijali” toksični, bi li Victoria Nuland bila zabrinuta? Pentagon nije samo financirao biološke laboratorije po Ukrajini, nego su njegovi izvođači imali potpuni pristup svim ukrajinskim biolaboratorijima, dok je neovisnim stručnjacima odbijen čak i posjet.

Aktivnosti Pentagona u ukrajinskim biolaboratorijima financirala je Agencija za smanjenje prijetnji obrane (DTRA). DTRA je dodijelio 80 milijuna dolara za biološka istraživanja u Ukrajini od 30. srpnja 2020., prema informacijama dobivenim iz američkog saveznog registra ugovora. Za program je bila zadužena američka tvrtka Black & Veatch Special Projects Corp. No, bilo je tu i drugih igrača i dodatnog novca.

Hunter Biden, sin američkog nelegitmnog predsjednika Joea Bidena (ne zaboravimo da je izbore dobio krađom glasova) jedan od mnogih nevoljnika modernog hegemona, ogrezao u drogi, novcu i alkoholu, dao je još tamo 2019. svoj laptop na popravak. Nije se htio dizati program, nešto crklo. A onda zaboravio na nj. Ni razglednice, ni pisma serviseru. A serviser kopirao disk, skinuo podatke u nekoliko kopija. Za taj laptop će Trump reći: „Pogledajte tu stvar, na tom laptopu ima više kriminalnih aktivnosti nego što je imao Al Capone, ako je ikada imao laptop.“

Na laptopu su ostale zabilježene i Hunterove aktivnosti u Ukrajini po svjedočenju britanskog Daily Maila. E-poruke pokazuju da je Hunter pomogao osigurati milijune dolara financiranja za Metabiotu, izvođača radova Ministarstva obrane specijaliziranog za istraživanje bolesti koje izazivaju pandemiju. Također je upoznao Metabiotu s navodno korumpiranom ukrajinskom plinskom tvrtkom Burisma za ”znanstveni projekt” koji uključuje laboratorije visoke razine biosigurnosti u Ukrajini.

Predsjednikov sin i njegove kolege uložili su 500.000 dolara u Metabiotu preko svoje tvrtke Rosemont Seneca Technology Partners. Prikupili su nekoliko milijuna dolara financiranja za tvrtku od investicijskih divova uključujući Goldman Sachs.“

Ovaj detalj u američko-ukrajinskoj vezi je ispričan samo zato kako bismo pokazali da su SAD/EU/NATO carstvo laži, te da je istina na ruskoj strani, kako u priči oko biolaboratorija, tako i u svemu drugom.

Epilog oko turskih Baryaktara u Ukrajini dolazi nam iz brifinga ruskog ministarstva obrane (03. 04. 2022. (10:35): Oružane snage Ruske Federacije nastavljaju provoditi specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini. Jutros su visokoprecizne rakete s mora i zraka uništile rafineriju nafte i tri skladišta goriva i maziva u blizini grada Odese iz kojih se opskrbljivala skupina ukrajinskih vojnika u smjeru Nikolajev. Protuzračna obrana ruskih zračnih snaga oborila je dvije ukrajinske bespilotne letjelice u blizini sela Kudrjašovka i Šurovka. Operativno-taktičko zrakoplovstvo ruskih Zračno-svemirskih snaga tijekom noći je pogodilo 51 vojni objekt Ukrajine. Među njima: četiri zapovjedna mjesta, dva lansera protuzračnog raketnog sustava Osa-AKM na području naselja Barvenkovo i Slavjansk, dvije topničke baterije, dva višecijevna bacača, četiri poljska skladišta raketnog i topničkog oružja i streljiva u području naselja Konstantinovka i Krestishche, kao i 32 uporišta i područje koncentracije vojne tehnike Oružanih snaga Ukrajine.

Ukupno, od početka specijalne vojne operacije, 125 zrakoplova i 88 helikoptera, 383 bespilotne letjelice, 221 protuzračni raketni sustav, 1903 tenka i drugih oklopnih borbenih vozila, 207 višecevnih raketnih bacača, 805 poljskog topništva i minobacača, kao kao i 1781 jedinica specijalnih vojnih vozila je uništeno.

 

izvor: logicno

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %