OSTAVILA MUŽA DA SKINE TAPETE, NAKON 5 SATI NIJE MOGLA DA PREPOZNA KUĆU: Žena se ŠOKIRALA kad je vidjela šta je on uradio!

0 0

Žena je ostavila partnera da skine tapete bila je užasnuta nakon što se vratila kući i vidjela kako je cijeli zid ogolio toliko da su se vidjele cigle.

Žena je tu “uradi sam” katastrofu podijelila na svom TikToku, a video je nazvala “Skidanje tapeta koje je pošlo po zlu” i potom je objasnila da je ostavila svog dečka pet sati dok je on skidao tapete kako bi riješila jednu dosadnu obavezu.

Zatim je objavila rezultat mukotrpnog rada svog partnera: hrpu ruševina, žbuke i tapeta na dnu. On je sa tapetama uspio da skine i cijeli zaštitni sloj gipsa, a djevojka je ostala šokirana kada je to vidjela.

“Zamislite moje lice kad sam se vratila i vidjela ovo”, napisala je dok je pokazivala hrpu otpadaka na podu hodnika, piše Kurir.

“Cijeli zid je ogoljen do cigle”, rekla je žena te je pojasnila kako je njen dečko bio jako zadovoljan rezultatom.

Moj dečko bio je jako zadovoljan samim sobom – nakon što je nesvjesno stvorio šarmantni zid, dok je posao obavio prilično brzo.

Šaljivi komentari pristizali su jedan za drugim.

“Ako to može učiniti u pet sati sa strugalicom za tapete, zaposlit ću ga!, Tapeti više nisu na zidu, rekao bih da je dobro obavio posao, Pa, kad se razvodite?”, samo su neki od komentara.

@walton_reno

wallpaper scraping gone wrong… #renovation #tiktokrenovation #firsthome #houseproject #havewelostourfreakingminds #housemakeover #viral #foryoupage

♬ STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber

izvor: kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %