ONI ĆE SE VUCARATI I POSLE ZADRUGE! DALILA I DEJAN SU U ISTOM KOŠU: Bivši zadrugar dao svoj sud o bivšem bračnom paru!

0 0

Pevač i bivši zadrugar Bojan Savić izneo je svoje mišljenje o krahu braka Dalile i Dejana Dragojevića.

Kako kaže Bojan, on smatra da će bivši bračni par nastaviti da se viđa posle rijalitija.

– Ja verujem da su oni i van “Zadruge” takvi i da će se vucarati i nakon izlaska. Sve bih ja u isti koš stavio, i Dalilu i Dejana. Oni su prirodno takvi, što je dobro za šoubiznis. Ja prvi da sam varao ženu dok sam bio u “Zadruzi”, sad bih bih dosta popularniji. Video sam šta se desilo i Gruji, znam ga iz priče… Desi se nekad da ponesu emocije, ne mora da znači da je uvek zbog popularnosti, ali meni je porodica na prvom mestu. Naravno, muško sam, mogu da pogledam, mogu da prokomentarišem, ali uvek vodim računa da ne povredim lepšu polovinu – kaže pevač, pa dodaje:

– Često čovek pomisli da je sve to radi fore, radi popularnosti, jer je neshvatljivo da se pomirimo s činjenicom da neko može da prevari osobu pred milion kamera i ispred te osobe… Moraš u sebi da imaš tu neku dozu, ne znam kako da se izrazim… Moraš biti “mali ološić” da tako nešto uradiš – ističe Savić.

Bojan se u svom gostovanju osvrnuo i na svoje učešće u “Zadruzi”.

– Pravo da ti kažem, svi su mi isti, nema da mi se neko izdvojio. Niko od nas nije fin, uglavnom ja sam posle te priče oko rijalitija baš psihički potonuo, trebalo mi je vremena da se vratim u normalu. Sad mi je sve kao neki san, neću da kažem ne ponovilo se, ali mi je bilo jako teško. Dosta mi je “Zadruga” pomogla, imam posla, znači puno ta reklama, ljudi te prepoznaju, pitaju te, gazda nekog kluba mi često kaže: “Jao, znam te iz Zadruge”… Digao sam cenu zbog cele te priče, tako da sam zahvalan – zaključuje bivši zadrugar u emisiji “Pitam za druga”.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %