OBEZBJEĐENJE DRŽALO KRISTIJANA, KARAMBOL U BIJELOJ KUĆI: Golubović kao furija krenuo na Branka, jedva ga ZAUSTAVILI da ne napravi haos

0 0

U toku je porodični sastanak, zadrugari biraju ko je po nihovom mišljenju najbolji, a ko najgori učesnik, a onda je došlo do svađe između Kristijana Golubovića i Branka Gregova.

– Glumica mi izgleda kao da se nije snašla, ona se izgubila u ovom krdu, ali to je reakvija mnogo normalnije osobe od nas. Međutim, ovde inm amnogo ljudi, koji su posle par dana rekli da želeda id kući. Mene je jako razočarao Rober, on je iskazao da ne želi da bude ovde. Jutros sam opet prao vaše bunde i izlučevine po zidovima, a ja posle, koji imam Versaće kupatilo, se brinem o tome, ali je to snalaženje, što ja radim. 95% vas, nema ličnu higijenu, po tome se gleda odlika snalažljivosti u jednom obliku. Jovana i rukometaš su malo ćutljiviji – rekao je Kristijan.

Ja samo moram da kaže Kristijanu, da ja imam svoj posao napolju, došao sam da dođem ovde i da vidim kako je ovde – rekao je Branko.

– Nije ovdo prolazna soba – kazao je Kristijan.

– Ja sam rekao svoje mišljenje – kazao je Branko.

– Ja sam preskočio zidove, kada sam želeo kući – rekao je Kristijan.

– Ja ne grebem zidove, to ti izvoli – kazao je Branko.

– Ajde ne izigravaj bu*alu ovde. Ajde mi reci što si prebledeo, kada si se približim – kazao je Kristijan.

– Ne znam zašto bih ja bledeo zbog tebe – upitao je Branko.

– Vidi se da jesi, ljut si, ne volim ljute, male i iskompleksirane – kazao je Kristijan.

izvor: Kurir.rs/M.M.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %