NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: Biljana je tijelo ubijenog supruga skrivala ispod dječijeg bazena, djeci je govorila da ih otac ne zove jer nema mobitel

0 0

Toksikološkom analizom utvrdit će se je li mu ubica, a prema dosadašnjim dokazima, to je bila njegova supruga, sada pokojna Biljana​, dala neke tablete pa ga ubila nožem na spavanju.

Tijelo koje je pronađeno u zazidanoj bačvi u podrumu obiteljske kuće u selu Veliko Trnjane kod Leskovca u Srbiji, za koje se sumnja da je 40-godišnji Ivan Stojanović, poslano je na obdukciju i DNK vještačenje, javlja Srbija danas.

Toksikološkom analizom utvrdit će se je li mu ubica, a prema dosadašnjim dokazima, to je bila njegova supruga, sada pokojna Biljana​, dala neke tablete pa ga ubila nožem na spavanju.

Sugovornik za spomenuti portal kaže da je Biljana najverojatnije ubila Ivana na spavanju i to se vjerojatno dogodilo u sobi iz koje je uklonjen tepih. Iako su prošle tri godine, forenzičari mogu pronaći tragove krvi upotrebom specijalnih sredstava, koja reagiraju s proteinima iz tjelesnih tekućina bez obzira na to što su tragovi oprani – kazao je sugovornik.

Zasad nema dokaza da je Biljana ubija Ivana uz nečiju pomoć.

– Dosadašnja istraga pokazuje da Biljana nije imala pomagače, ali predstoji još informativnih razgovora sa svima iz njihove okoline. Nakon što je prošao poligraf, sumnja je prvo otklonjena s njezinog ljubavnika Aleksandra L., jer je utvrđeno da nije sudjelovao u zločinu, ali i da nije znao što se dogodilo Ivan – kaže za medije izvor blizak istrazi.

Podsjetimo, tijelo 38-godišnje Biljane pronađeno je u šupi u dvorištu obiteljske kuće u kojoj se ubila tako što je popila otrov.

Ivanovo tijelo pronađeno je zabetonirano u metalnoj bačvi, zazidanoj ciglama, iznad koje je postavljen dječji bazen na napuhavanje.

Prema neslužbenim informacijama, na tavanu kuće pronađena je sjekira kojom je, kako se sumnja, ubijen Ivan.

– Sjekira je bila umotana u kese i ostavljena na tavanu – rekao je sugovornik za portal Srbija danas.

Tijelo je, prema saznanjima lokalnih medija, otkrio Nenad, brat ubijenog Ivana, kad je čekićem krenuo rušiti pregradni zid u štali.

– Kad je udario čekićem i polomio zid, prvo što je vidio bila je lubanja njegova brata. Mjesto je bilo zamaskirano tako da nitko ne bi pomislio da se baš tu nalazi leš – pričaju mještani.

Očevici kažu da je Ivanovo tijelo u bačvi zabetonirano u “čučećem položaju” te da, vjerojatno zbog betona, nije otpao ni jedan dio tijela iako se, kako se sumnja, ono tu nalazilo nalazilo tri godine.

Istraga Višeg javnog tužiteljstva u Leskovcu u ovom trenutku ide u tri pravca – utvrđuje se tko je ubojica, što je uzrok smrti i tko je osoba čije je tijelo pronađeno u bačvi.

Nad ovim slučajem obavio se veo crne misterije i otvorena su mnoga pitanja na koja istražitelji zasad nemaju odgovor.

Osim ova tri gore navedena pitanja, koja predstavljaju trenutni prioritet Višeg javnog tužiteljstva, mnogi se pitaju – zašto nitko iz obitelji nije reagirao na to što se Ivan ne javlja iz Rusije, obzirom na to da je Biljana pričala kako je otišao tamo raditi.

Biljana je, kako su naveli Ivanovi roditelji Jovan i Ruža, rekla svima da se on vratio u spomenutu zemlju, a otad su prošle tri godine. Mještani su također vjerovali u tu priču. Na nju je “nasjeo” i Ivanov brat Nenad, koji je policajac. Međutim, tek sad je otkriveno da je zabilježen Ivanov ulazak u Srbiju prije tri godine, ali ne i izlazak.

Njihovih troje djece, od kojih je jedna kći punoljetna, druga maloljetna i sin koji je najmlađi, dali su izjavu u policiji u kojoj su rekli što im je majka pričala cijelo ovo vrijeme.

– Rekli su da im je ona govorila da otac nema telefon i da ih ne može zvati – rekao je za portal Srbija danas sugovornik iz istrage.

izvor: SB

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %