Novalić poručio cijeloj BiH: Građani bi trebali ići na selo da žive ako ne mogu preživiti u gradu! Nije grad za svakoga!

0 0

Iako slabo koristi društvene mreže ponekad i kada ih koristi napravi urnebes svojim objavama.  Nekada su to objave sa mnogo gramatičkih grešaka, a nekada su to objave na kojima bi mu pozavidjeli i najveći manipulatori na svijetu.

Jedna od tih objava koju je Fadil jučer objavio na Twiteru bila je i ta da “Građani koji ne mogu da prežive u gradu trebaju ići na selo, baviti se poljoprivredom i stočarstvom jer grad nije za svakoga i nije za neradnike” . U gradu se mora biti snalažljiv rekao je Novalić.

Kao i u svim njegovim objavama i istupima do sada Fadil je postao najveća šprdnja na društvenim mrežama, a vjerovatno n i sam nije svjestan koliku sramotu svojim izjavama nanosi ugledu svoje porodice.

Od izjava da može grah  i bez mesa pa do 37 % manje ulja za 100 km Fadil je postao planetarno poznata dvorska luda.   I ova njegova izjava na Twiteru vjerovatno će dignuti prašinu na društvenim mrežama.

 

izvor: bihnews.info

 

 

 

Članak je satiričnog karaktera!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %