Neviđeni pritisak Ćamila i familije Izetbegović na medije da se ukloni članak koji Ćamila povezuje sa kuplerajom i prostitucijom!

0 0

Na redakcijski mail portala BiHnews. info došao je dopis advokata Ćamila Hukmačića zeta Bakira Izetbegovića u kojem se od našeg portala zahtjeva da se uklone objavljene informacije o poslovima Ćamila te da izneseni navodi nisu istiniti.   Ovim se pokušava ugušiti istraživačko novinarstvo od strane porodice Izetbegović!

 

Tokom istraživanja pomenute osobe od strane našeg novinara koji perfektno piše i čita njemački jezik sakupljeni su dokazi koji prikazuju da sve što smo objavili je istina i ništa više od istine te da se u agenciji northdata.de  koja sadrži imena svih firmi u njemačkoj navodi ime Ćamila Hukmačića kao vlasnika Kupleraja, broj firme i ostali podatci.

Prema tome mi kao nezavisni portal šaljemo poruku FAMILIJI IZETBEGOVIĆ , Ćamilu i njihovim advokatima da ne postoji sila na zemaljskoj kugli koja će nas natjerati da pomenuti članak obrišemo a spremni smo ići na sud sa dokazima!

Prema tome na gore navedeni zahtjev koji smatramo prijetnjom naša redakcija je odgovorila sljedeće:

Orginalni članak i Istraživanje možete pročitati OVDJE!

Ne pristajemo na ucjene i prijetnje!

redakcija BiHnews.info!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %