NEVIĐENA DRAMA: Terorista Jasmin Mulahusić svojim spletkama i lažima pokrao novac iz Džemata u Luksemburgu te se više nije javljao

0 0
--

Mediji u BiH došli su do šokantnih saznanja da je najpoznatiji SDA bot i hapšeni terorista oskrnavio najsvetije te iz džemata ukrao novac pravdajući se da ga štiti SDA.

No kako je redakcija portala “TIMES.BA” nezvanično saznala jedan od izvora iz Luksemburga tvrdi da je Jasmin Mulahusić svojim spletkama i lažima pokrao novac iz Džemata u Luksemburgu te se više nije javljao. Navodno je prema izvoru Mulahusuć govorio džematlijama da mu vjeruju i da nebrinu jer SDA BiH stoji iza njega.

Jasminova porodica je višečlana. Niko ne radi a novac imaju i od socijalne pomoći i od službi u BiH. Jasmin vozi BMW koji košta 8000 eura a kupljen je novcem od SDA.

Kada god zapne u neki problem Mulahusić se poziva na SDA i Bakira Izetbegovića tvrdeći kako ga isti štiti, te tako nanosi i nemjerljivu štetu SDA i Izetbegoviću uvlačeći ga u svoje kriminalone radnje pljačkanja džemata!
Jedino na šta terorista Mulahusić ne može uticati su istrage EU zemalja koje se vode protiv njega a tu je prvenstveno istraga Austrijske policije i Europola.

izvori: bihnews.info/times.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %