NEVENA NABOLA SINDI PESNICOM U GLAVU! Rijaliti tuča prepričava se i poslije 8 godina, a modelsica i manekenka sad žive skroz DRUGAČIJE

0 0

Prvi VIP rijaliti Veliki Brat ostao je upamćen po ženskoj tuči čije su akterke bile manekenka Nevena Miličević i bivša “modelsica” Ivana Stamenković Sindi.

Pevačice su te 2013. godine priredile pravi šou gledaocima, a danas žive potpuno drugačije.

Tada se pričalo da se njih dve nisu trpele zbog bivšeg dečka, a svađa koja se tog dana pre osam godina desila na malim ekranima i bila jedna od prvih u ovom vidu takmičenja kulminirala je udarcima i čupanjem, posle čega je Nevena bila izbačena iz kuće Velikog Brata.

Sindi je u jednom momentu zadigla Neveninu suknju kako bi pokazala da Nevena ima celulit, a Nevena je usled besa počupala Sindi za kosu i rukom je udarila po glavi. Svi osim Soraje bili su na njenoj strani…

Sindi danas ima 42 godine i nikad bolje nije izgledala. Evidentno je da se malo i “doradila”, ali – što bi rekli njeni pratioci – nije preterala. Provokativnim fotografijama izaziva divljenje zbog savršenih oblina, linije i zategnutog tela, a sportu je odana godinama.

Nevena Miličević danas izgleda bolje nego ikad. Manekenka je godine provela u Americi, tačnije u Majamiju, gde je živela i radila. Za vreme pandemije korona virusa vratila se u Srbiju, gde vredno radi na novim projektima.

izvor: kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %