NE ZNA SE KO KOGA… Sve je počelo kad je Car smuvao UDATU DALILU, a onda je ušla Maja, otela dečka i TRUDNA JE SA ČORBOM?!

0 0

Rijaliti je primio novu dimenziju kada je unutra ušla učesnica Maja Marinković i svima pomrsila konce.

Dalila Mujić posle samo nekoliko dana od ulaska stupila je u aferu sa Filipom Carem, iako je bila udata za Dejana Dragojevića. Ona nije marila za muža, raskinula je sa njim pred kamerama, a njegove izlive besa i emocija nazivala je patetičnim.

Jedina ja ću nostiti krst kad sve prođe. Ovo patetisanje i povređenost razumem u neku ruku. Ne razumem ako si već nešto rekao… Od provog dana sam govorila da ga volim i to mišljenje nikad nisam promenila, a on je promenio mišljenje. Dala sam povoda da promeni mišljenje i posumnja, ali nikad ništa nisam uradila iza leđa – pričala je Dalila u toku ljubavi sa Carem, pa se u rijalitiju i zvanično razvela od Dejana i stupila u intimne odnose sa ljubavnikom Carem.

Ipak, sve se promenilo kada je Maja kročila u Belu kuću, posebno kada je proglašena za “potrčka” zajedno sa Carem. Dalila nije želela da spava sa njima u izolaciji jer je, kako je sama rekla, verovala dečku Filipu, ali je ipak doživela to da je on prevari i prvo veče spava i ljubi se sa Marinkovićevom.

Kada je to saznala, Dalila je dobila nervni slom i nije mogla da prestane da plače, pa je čak i prišla svom bivšem suprugu tokom njegovog emotivnog sloma i htela da ga uteši zagrljajem u garderoberu, što je on odbio.

– Nemoj molim te, nisam dobro – rekao joj je on i nastavio da plače.

S druge strane, Car je istakao da Dalilu više ne voli, a Maja je priznala da joj menstruacija kasni. Ispostavilo se da sumnja da je trudna, a da je potencijalni otac Milan Janković Čorba, bivši rijaliti učesnik, kuvar i reper.

– Mi smo pričale o dva momka, Čorbi i jednom dečku sa mora. Da li je ona pričala o jednom ili drugom ja ne znam. Njoj kasni ali ne znam sa kim. Ja sada nisam slagala. Ne znam na koga je mislila – vikala se Tara.

Povodom cele situacije za Pink se oglasila i Teodora Bilanović, koja je bila u vezi sa Čorbom.

– Sramota me što sam ikad bila sa njim i što se trenutno nalazim u sklopu ove priče. Ovo je transfer blama, našla krpa zakrpu – izjavila je bivša učesnica Zadruge.

Kurir.rs/K.Đ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %