NAJŽEŠĆI S*KS U SRPSKOM RIJALITIJU DO SADA! Zbog DIVLJE akcije Jelene Golubović Srbija u Š0KU! Bez blama

0 1

Kontroverzna rediteljka Jelena Golubović, dvostruka pobednica Farme, učesnica i Parova, ponovo je odlučila da pomrsi svojim ekscentričnim ponašanjem i ispadima konce takmičarima Zadruge 6.

Već prilikom ulaska u Šimanovce, Golubovićka je napravila scenu valjajući se po betonu, pravila most, dizala suknju, izuvala se, govorila da je Pepeljuga bez princa i sedmoj sili slala poljupce. Već prvu noć u Beloj kući posvađala se sa cimerima, a Maju Marinković je svu ispolivala.

Rediteljka je odlučila, izgleda, da povrati staru slavu, pa je, baš kao i u prethodnim rijalitijima, svukla majicu i pokazala gole grudi. Ovo može biti uvod i u još kontraverznije ponašanje, moguće je da Jelena planira da bude intimna sa nekim od cimera, baš kao što se desilo i u Farmi 5, kada je u štali imala s*ks sa pevačem Čupom Kalačem.

Njihov odnos u štali zabeležile kamere, a ovaj snimak nikad nije emitovan. Ljubavni čin dogodio se posle jedne žurke na kojoj se Jelena razvalila od alkohola, a pošto je bila sluga te nedelje, morala je da spava u štali. Čupo ju je nešto kasnije, poprilično trezan, posetio.

Čupo: Hoćeš da spavam s tobom, ili da idem? Jelena: Hoću da spavaš sa mnom, ali da spavamo i da me ugreješ jer ću umreti od hladnoće… Gde ćeš?

Čupo: Idem, ti si umrla odavno… Jelena: A vidiš što se tresem od hladnoće…

Dok je Jelena zaplitala jezikom pokušavajući da ga privoli da legne kraj nje, Čupo je pevao: „Ja volim život, kafane i žene, poslednji boem…“ A onda se uvukao ispod ćebeta. Pa ustao. Zaboravio je da skine pantalone. Onako u gaćama, naskačio je na svoju dragu.

Jelena: Hvala bogu, sad mi je toplije. Oooo, jaoooo… Aaaa, nežno… Polako, molim te… Još malo mi je hladno… Ugrej me, ali polako… Čupo: Natenane, je li? Jelena: Ta kosa mi ulazi usta… Čupo: A?

Dok ga je Jelena molila da bude nežan, Čupo je bivao sve grublji. A muve zunzare su ih nadletale… Jelena: Aaaa, joj, pa šta ti je? Nisi bio agresivan tako. Čupo: Šta si rekla? Jelena: Aaaaa, a zašto me pecka? Kad ga staviš pecka me. Jesi ga oprao?Čupo: Šta? Jelena: Jesi ga oprao? Čupo: Jesam.

A onda je najednom i Jelena podivljala. Počela je Čupu iz sve snage da udara po goloj zadnjici. On je prvo trpeo, da bi potom u nekoliko navrata pokušao da joj skloni ruke. Ipak, ona bi se svaki put izborila da ga još jednom pljesne.

Jelena: Moraš jače! Još, još, još, još, još (pljeska ga) Jače, jes, aaa, još, aaaa…

Čupo: Oćeš još?Jelena: Aaaaaa, spusti mi nogu, ne volim taj položaj, spusti mi nogu, molim te!

Kad je obavio posao, Čupo je zapevao.

Jelena: Oćeš da se okrenem na guzu da ti s**šiš u mene? Čupo: Aj, vidimo se… Jelena: Pa, nisi ni s**šio.

Čupo: Misliš? Jelena: Pa, valjda bi mi rekao. Čupo: Jesi osetila? Jelena: Ne. Čupo: E, da te poljubim… Jelena: Pa, jesi li s**šio? Čupo: Mejbi, ajde vidimo se sutra! Jelena: Kako se zezaš s tim stvarima, jesi li stvarno? Čupo: E, ajde spavaj… Jelena: Pa jesi li svršio? Čupo: No, no, tumorou! Jelena: Čekaj, a zašto ideš ako nisi? Čupo: Pa sutra ću, ne žuri mi se… Jelena: Ne razumem, što ne svršiš?Čupo: Tumorou, gud najt, tenkju! Vidimo se sutra, ajd‘ spavaj.

izvor: Kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
--