Nadin i Amina Smajlović / “34 mjeseca borbe, 4 države, 4 zdravstvene ustanove, ista dijagnoza i terapija; Samo Sebija sa upitnom doplomom reče drugačije i da neće da liječi..

0 0

Amina Smajlović, majka djevojčice Nadin, koja se već godinama, zajedno sa suprugom bori za pravdu i život svog djeteta, na Facebooku se oglasila i uputila poruku svima podsjećajući na borbu koju je vodila i još vodi.

– U ova 34 mjeseca koliko traje naša borba za Nadin, obišli smo 4 države i 4 zdravstvene ustanove. Svi potvrdiše istu dijagnozu i svi saglasni oko jedne terapije, samo jedna sa upitnim ljekarskim obrazovanjem reče i još 10 ljekara, klimoglavaca potpisaše da dijagnoza nije uspostavljena kako treba i da neće da liječi dijete.

Natjera ih prva među njima još i da to potpisima potvrde!!!

Zato Sabina Sarajlija želim te upitati, šta čekaš, šta vještačiš, što nisi poduzela ono što bi svaki častan sudija i tužitelj učinio? Svaki pošten i častan tužioc bi odmah zatvorio takve i osudio te iste za takvo djelo.

Neka nisi, uskratila bi me da gledam kako ova ista u kampanji ljubi djecu, stavlja u krilo i navodno ona je tu da se bori za njihovu budućnost – napisala je Amina Smajlović.

izvor: press

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %