Mulahusić na drogama: PRVO PRIJETIO Državnom tužiocu BiH ubistvom a sada ga optužuje za pokušaj ubistva!

0 0

Bakirov Bot i poznati terorista Jasmin Mulahusić slikao je danas jednu gumu probodenu nožem te sve javno objavio da ga neko želi likvidirati optužujući za to Olega Čavku.

Zašto bi iko na planeti vjerovao Mulahusiću koji je mogao naći bilo koju BMW gumu i probiti je nožem pa objaviti kako ga neko želi likvidirati?

Zašto bi ko želio likvidirati teroristu kojim se već bavi 6 policijskih agencija od Europola do SIPE po prijavi mnogo osoba?

Smiješni su pokušaji manipulacije javnosti i direktne optužbe.

Ali ono što nije smiješno je da je samo 15 dana prije ove objave Mulahusić zaprijetio ubistvom Olegu Čavki, Dini Konakoviću i Aldinu Širanoviću i gle sad čuda sada odjednom neko njega pokušava smaknuti.

Šta je zanimljivo je upravo to da Mulahusić tvrdi da mu je neko došao i to uradio pred kućom. Zašto bi ko trošio novac da ode u Luxemburg i probuši mu samo gumu a ne njega? Gdje je logika?

Ako ste svi slušali ono što mu je uputio Aldin Širanović tu je eksplicitno rečeno desi li se šta širanovićevoj porodici da će mu otići kući a kako je medijima poznato Širanoviću i njegovoj porodici ništa nije desilo tako da možemo utvrditi da je u pitanju laž, namještaljka i spin.

Pogledajte današnji očajnički post teroriste Mulahusića da skrene pažnju na sebe praveći od sebe žrtvu a zapravo je monstrum koji je spreman ubijat za interese drugih:

izvor: BiHnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %