MUK U ZADRUZI! JELENA GOLUBOVIĆ PROGOVORILA O S*KSU SA ČUPOM: A onda žestoko potkačila Maju Marinković! Evo kako joj je ODBRUSILA

0 0

Jelena Golubović otkrila je zbog čega je moralnija od Maje Marinković, Kristijan priznao sva svoja akcijanja sa ‘Farme’!

– Zašto morališeš Maji kad si imala akcije sa Čupom? – glasilo je pitanje.

– Čupo je bio moj verenik, ja sam bila sa njim godinu dana. Nikad nije bilo toga na televiziji. Moj snimak ne postoji – rekla je Jelena.

– Ja sam na tom mestu j*bao tri žene, starlete, hiper-bombe i šta mi fali? Samo se j*bi, živeo Čupa, živela ljubav – ustao je Kristijan.

– Za vođenje ljubavi treba imati talenat. Posle toliko j*banja, razvoda, 10 godina se priča o mom vođenju ljubavi… To bi i na sudu zastarelo. Razlika je kad spavaš sa verenikom iz ljubavi ili kad to uradiš iz hira nekome, da napakostiš – dodala je Golubovićeva.

– Gledaoci su u pravu. Moj konflikt sa Jelenom je završen, otpočeti su novi. Da li se s*ks desio na krevetu ili van njega, ne menja činjenicu da se dogodio – odgovorila je Maja.

Inače, tokom Farme 5 Jelena i Čupo imali su žestoku akciju, posle koje su uplovili u turbulentnu vezu. On je posle te akcije u štali ispao zbog malog broja glasova publike, ali je potom i vraćen u baražu. Tada je Jeleni preneo informacije iz spoljašnjeg sveta zbog čega je bio diskvalifikovan.

Kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %