MRTAV-HLADAN PRIZNAO! “DAVIO SAM JE PA LJUBIO” Zvazdan Slavnić MONSTRUOZNO priznao šta je sve radio Ani dok su bili zajedno!

0 0

Zvezdan Slavnić razgovarao je u pušionici sa Marijom Kulić koja je pokušala da ga posavetuje i kaže mu da treba da smiri strasti kada je u pitanju njegova bivša supruga Ana Ćurčić.

– Preterano si agresivan prema njoj, preteruješ. Praviš od sebe monstruma… Napolju ko zna šta je bilo kad je ovde ovako. Ja razumem da ti nju sprečavaš da iznosi gluposti i budalaštine koje priča, a za koje će posle da se kaje, ali ispadaš najgori nasilnik koji se nije rodio na ovoj zemaljskoj kugli – pričala mu je krišom Marija, dok je Slavnić samo slegnuo ramenima, a onda pokušao da opravda svoje neoprostivo ponašanje i još dublje se “zakopao”.

Ja sam samo iskren… Da li bih je ja davio, pa je posle ljubio ceo dan, to je moja stvar. I tako i jeste, ljubio bih je i davio, tako je i kad smo napolju, tako mi je, takav sam, iskren sam, pa ne bi me volela 13 godina – pričao je Zvezdan.

Čim je snimak osvanuo na mrežama, fanovi rijalitija su apelovali da se Slavnić procesuira zbog priznanja da je maltretirao suprugu.

Podsetimo, Zvezdan je u rijalitiju davio devojku Anđelu, s kojom je prevario Anu, a više puta je pokazao svoju agresivnost prema Ćurčićevoj.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %