MONSTRUM! MARKO UPUTIO JEZIVE PRETNJE TRUDNOJ VIKI Oče, jači si od Hitlera, psihopata! Uradi TO sa njom i abortiraće u 8. mjesecu

0 0

Marko Osmakčić iz dana u dan šokira javnost svojim rečima i ponašanjem prema Viktoriji Mitrović, koja je ostala u drugom stanju sa njim.

On je svim silama tera da prekine trudnoću i svakodnevno govori da ne želi dete sa njom. Osmakčić je ponovo zgrozio gledaoce i sve zadrugare kada je zapretio trudnoj Viki.

Marko se već pred kamerama rijalitija “Zadruga” pokazao kao nasilnik, budući da je nekoliko puta nasrtao na žene, udarao ih i šamarao, a Viki je ošamario čak i sad kada zna da je u drugom stanju. S obzirom na sve to, njegove pretnje je javnost shvatila veoma ozbiljno.

– Evo ja se obraćam svom ocu lično. Oče, pošto znam da si ti oko ovakvih stvari veoma promišljen, jači si od Hitlera, najveći psihopata… Uradi postupak kao sa Mateom L. 2016. godine u Zagrebu, pa će biti pametna, i priželjkivati abortus u 8. mesecu! Ja sam svoje rekao, ili češ uraditi, ili nećeš! Ja da p*šim k**ac, a ona da se sladi, nema više! – urlao je Osmakčić i zaprepastio apsolutno sve.

Ukućani su pokušavali da ga primire, govoreći mu da ne priča stvari za koje bi mogao krivično da odgovara, ali je on nastavio.

Nakon toga, Viktorija Mitrović se obratila direktno u kameru, tražeći od Velikog šefa i produkcije da policija dođe u Šimanovce, te da odvedu Marka u pritvor, jer se, kako je rekla, plaši za svoju bezbednost i bezbednost svoje porodice.

Kurir.rs/I.B.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %