“MOLILA SAM BOGA DA PREŽIVIM JUTRO!” Ana optužila Zvezdana da je tjerao da se KOCKA, a prije 4 mjeseca mu poslala OVO

0 0

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ponovo su ušli u sukob i to zbog kocke. Naime, kako Ana tvrdi Zvezdan je nju terao da se kocka za njegai i to preko video poziva.

– Koje su te stvari sad začudile i navele na preispitivanje? – pitao je Darko

– Spustio je loptu i potpuno drugačije priča, dobre savete je dobio od koga god. Rekao je da ga znam od 19. godine i da se samo smirio a nije promenio – rekla je Ana.

– Rekao je da je tebe povređivalo okruženje vođeno predrasudama i da ga smatra monstrumom, a da ga sad ti ovde praviš monstrumom.

– Bila sam svedok mnogih situacija kad pričaju o Zvezdanu, a ne znaju me. Želela sam da ispriča tu priču o kojoj ne želim da pričam. Ja sam konkretno za to pričala, za taj događaj, tu tragediju – rekla je Ana.

– U kojoj meri te boli to da je rekao da si i kod kuće mogla da odboluješ svoju bol? – pitoa je novinar

– On kad kaže da nije očekivao da se pojavim ovde i pričam o nama i vanbračnoj zajednici. On zna koga je imao i kokliko sam uvek bila uz njega, a ovo smatra izdajom jer sam ovo iznela i smatra da sam stavila tačku što se tiče njega. Ja ne bih oprostila, niti ću – rekla je Ana.

On je rekao da da se ova prevara desila napolju verovatno bi oprostila – rekao je Darko.

– Ne, ja da sam saznala i za onu prevaru napolju ostavila bih. Ne treba m,eni niko da diriguje gde ću da odbolujem, radim to kako se osećam i en bih voelela da mi se zamera to – rekla je Ana.

– Šta ti je od svih etiketa, kockarke i loše majke najviše boli? – pitao je Darko

– Da sam loša majka, pa kocka. Naravno da me najviše boli da sam loša majka iako vrlo dobro zna kakva sam. Pričom o kocki i ruletu ušli bi u dublje teme koje ne želim da načinjem. Ja kockar nisam i nikad nisam prokockala biolo šta svoje. Išla sam i iši smo iz razloga da zaradi. Ja sam rulet apsolvirala sedeći godinama i gledajući njega – rekla je Ana.

– Nisam rekao da je kockar već da voli da se kocka. Jeste kockala za sitne pare kad je sama išla po ruletima, a išla je sigurno. Ja sam ovde igrao 2 puta za svoje pare. Meni je velika stavr ovde bila da se ne napijem i ne sednem za rulet, to su dve velike stvari za mene – rekao je Zvezdan.

– Ovde ništa ne može da prokocka – rekla je Ana.

– Nama je ovde hiljadu dinara kao 100 evra napolju. Ovde je bezopasno, zašto onda ne igram. Je l’ misliš da je bar to pohvalila? Ne. Ja ću zatvoriti usta i sve što me budeš pitao zua nju neću odgovoriti ako mi kaže da nhijednom nije otišla na elektronski rulet sama – rekao je Zvezdan.

– A ko je bio na telefonu? Pitam te. Sram te bilo. Sad ću da pričam ja sve za kocku ako hoćeš – rekla je Ana.

– Ja sam sedela i molila Boga i trošila vreme da preživim jutro kako ćeš ti izaći. Ko ti je čuvao novac po koji si došao posle tri sata da prokockaš. Ne uvlači me u smrdljivu kocku – rekla je Ana.

– Ja tebe molim samo… Što ne dogovori je l’ bila?

– Ti samo želiš da umanjiš šta si mi uradio u životu. Trista puta sam ti rekla da odeš na pet dana i rehabilituješ se. Budi go*no slobodno. Izazivam te, pričaj o meni. ovo je pokvareno i perfidno – rekla je Ana.

– Da li ste zbog Zvezdana ostali bez para i krova nad glavom ili ste vi taj kockarski par? – pitao je novinar.

– Sram te bilo Zvezdane, vidiš dokle si doveo sa svojom pričom da mene pitaju ovo. Ja sam zbog kocke propatila. Preuzmi dogovornost šta si uradio zbog kocke. Nikad sama nisam išla u kazino u Ušću – rekla je Ana.

Međutim, ono što posebno buni jeste činjenica da je Ana pre samo četiri meseca Zvezdanu za rođendan poslala tortu u obliku stola za kockanje.

– Ljubavi jedina, srećan ti rođendan. Samo tvoja Ana!

kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %