MNOGO SE DESILO: Milica Kemez otkrila razloge zbog kojih treba da bude POBJEDNICA ZADRUGE, Lepi Mića napustio Bijelu kuću

0 0

Što se tiče ove teme, malo je nezgodno da hvališ sam sebe, naročito ako si neko ko djelima ne pokazuje to. Više puta sam proglašena za negativnu osobu, a više vas sam nasmijala do suza.

Duhovita sam osoba, imam smisla za humor. Pokazala sam sebe kao loš primjer djevojkama. Ali sam pokazala i da sam borac koji ne odustaje bez obzira na prepreke. Borila se sa lošim titulama, nikad nisam komentarisala djevojke za loše stvari, osim kad su me vrijeđale. Najniže što sam išla su svađe sa Mićom i Rialdom. Borila se za ljubav, nisam se vodila pitanjima i podrškom. Dokazala sam da, bez obzira na grešku od prošle godine, da mi je s*ks na posljednjem mjestu.

Nisam bila u vezi radi toga. Nisam bila u nekim fejk i lažnim pričama. Izdržala sam, sama sam za sebe pobjednik jer nisam napustila ovu kuću u teškim trenucima. Nisam ležela i spavala već sam bila za crnim stolom. Poštovala svaki zadatak, javljala se, komentarisala teme. Pozakala sam da sam kreativna, šijem, kuvam… Od igle mogu da napravim lokomotivu. Borila se za ljubav za koju se nijedna djevojka ne bi borila. Riješila bih neki stambeni problem, ne bih morala da se seljakam, imala bih svoj dom. Obezbijedila bi i sestri isto. Iskoristila bih to i bio neko ko je najzahvaliniji na tome. Ne bih se bahanalisala.

Prošle godine sam možda imala najveću podršku na početku, to sam prokockala. Nadam se da su ipak ljudi shvatili ko sam ja.

Hvala i ovoj kući što mi je pružila šansu i ove godine. Koliko god da sam bila paćenica u odnosu, pokazala sam svoje kvalitete. Vodila radio sa Miljanom… Hvala svima koji glasaju za mene, hvala Borinoj i mojoj podršci, izvinjavam se svima koje sam uvrijedila, Boru, Miću… Izdali su me najbliži, ja smatram da njih nisam… Ko mene kamenom, ja njega hljebom. Pravda je spora, ali dostižna. Nadam se da će stići moja pravda – rekla je Milica.

Došlo je vreme da neke stvari dođu na naplatu. Vidjeli ste slike kako sam izgledao dok nisam bio u rijalitiju. Dao sam cijelog sebe za rijaliti. Ne gledam lični interes, gledam da rijaliti bude zanimljiv. Možda sam u tim diskusijama nekada i vrijeđao i psovao, ali je sve to u interesu dobrog za vas. Maksimalno sam poštovao – krenuo je Mića, ali se iznervirao jer je Miljana igrala, pa je prekinuo svoje izlaganje.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %