MLADENCI IZ BiH SA NESTRPLJENJEM ČEKALI DA SE IZNESE SVADBENA TORTA, ALI NISU ZNALI ŠTA IM SE SPREMA: “Au, šta ćemo” (VIDEO)

0 0

Iznošenje svadbene torte poseban je dio veselja i jedan od najefektnijih momenata, kada svi gosti ustaju, navijaju i vesele se zajedno sa mladencima, a iznošenje torte obično je propraćeno prskalicama, vatrometom ili svijećama.

U istoj atmosferi je prije nekoliko dana i tek vjenčani par iz Bosne i Hercegovine dočekivao najslađi dio veselja, kada je došlo do nezgode koja je iznenadila sve goste. Naime, dok je osoblje svečane sale guralo tortu na kolicima, jedan nespretan muškarac koji je bio usred đuskanja sa svojom plesnom partnericom umalo je pao na kolica i odgurnuo tortu ravno na pod.

Iako se lica mladenaca ne vide na snimku koji je podijelio bend koji je zabavljao goste, jasno je da su bili šokirani onim što se dešava, te je mladoženja nekoliko sekundi zurio u konobara koji je iznio tortu.

“Au, šta sad?!”, čulo se i sa razglasa u trenutku kada je prekinuta muzika, dok su okupljeni posmatrali tortu koja leži na podu.

Ipak, oni koji su znali šta se dešava, uključujući i konobare, brzo su počeli da se smiju, objašnjavajući da je riječ o šali, odnosno o lažnoj torti, te je ubrzo iznesena i prava, na radost mladenaca i njihovih svatova.

Samo oni koji su pažljivo pogledali snimak od početka do kraja, odmah su mogli da naslute o čemu je riječ, počevši od pokreta muškarca koji je “srušio” tortu, preko konobara koji ju je zapravo istresao sa kolica i gostiju koji su nastavili da se vesele uprkos šoku mladenaca, a video “nezgode” privukao je veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

izvor: SB

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
--