MIRZA HATIĆ POSTAO UGOSTITELJ: OTVORIO KAFIĆ, nudi NARGILU i slikanje sa NJIM!

0 0

Sarajevski žestoki momak Mirza Hatić, koji sam sebe naziva neiskvarenim momkom i lokalnim kabadahijom nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe. Nakon izlaska iz KPZ-a Zenica brzo je postao internet zvijezda.

Nakon što je napravio profil na Tik Toku, njegovi monolozi i dijalozi sa drugim korisnicima te mreže imaju milione pregleda. Nedavno je svoju ispovijest ali i šokantne dokaze iznio u velikom intervju za naš portal kojeg možete pregledati ovdje.

Nakon svoje popularnosti na TikToku odlučio je uploviti u ugostiteljske vode. Preuzeo je kafić u Starom Gradu pod nazivom Tesoro koji se nalazi u ulici Sime Milutinovića Sarajlije.

Hatić poslao poruku svima koji ga traže

“Pošto me tražite, gdje sam šta sam da se slikate, dođite ovdje kod mene u radnju pa se slikajte i družite se s mnom. Ovo sam ja otvorio, bujrum dođite.

“Kako ste braćo. Samo da znate dođite u Tesoro. Ko me želi vidjeti upoznati se s mnom. Moj klub Tesoro, bujrum braćo moja. Svima su vam vrata otvorena. Pošto ove nargile u Sarajevu nema, ima je samo ovdje.

@mirzahaticofficial

#bosna🇧🇦 #usa🇺🇸 #makedonija #crnagora #srbija🇷🇸 #balkan

♬ original sound – Mirza Hatic

@mirzahaticofficial

#bosna🇧🇦 #usa🇺🇸 #makedonija #crnagora #srbija #balkan #hrvatska🇭🇷

♬ original sound – Mirza Hatic

izvor: Crna-Hronika

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %