Mirnes Ajanović za Adox TV: Ne vidim razlog se umrli od korone porodicama predaju u zapečaćenom sanduku. VIDEO

0 0

Gostujući na Youtube kanalu ADOX TV kojeg vodi Aldin Širanović Advokatu Mirnesu Ajanoviću postavljena su i neka pitanja koja do sad au svojim gostovanjima nije imao.
Jedno od tih pitanja je bilo i da li Ajanović zna u kakvom se stanju tijela predaju bližim saradnicima umrlih od Korona virusa.

Još jedno veoma zanimljivo i personalno pitanje je bilo da li se Ajanović boji za sebe i svoju porodicu zbog svega što radi kada je u pitanju Korona i mjere koje je vlada planirala uvesti

Ajanović i Širanović se poznaju godinama od februarskih protesta 2014 godine u kojima je  je Ajanović  besplatno branio Širanovića od tužilaštva TK gdje je pobijedio isto i Širanovića oslobodio optužbi za napad na državu. Širanović je tada skupa sa 20 000 drugih Tuzlaka 7 februara organizirao i izveo najjači udar na sistem u BiH u historiji ove zemlje  što je dovelo do pada 4 Kantonalne vlade i do izlaska oko 100 000 ljudi na ulice širom BiH.

Tako da sa pravom možemo zaključiti da su njih dvojica perfektni sagovornici kada je u pitanju otpor diktaturi i tiraniji.

Ujedno vas ovim putem i pozivamo da se besplatno pretplatite na youtube kanal Adox TV klikom na subscribe ili pretplati me  tokom gledanja videa.

Pogledajte kako je Advokat Ajanović odgovorio na postavljena pitanja u nastavku:

Ujedno vas ovim putem i pozivamo da se besplatno pretplatite na youtube kanal Adox TV klikom na subscribe ili pretplati me  tokom gledanja videa iznad.

izvor: bihnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
--