Mirnes Ajanović postao senzacija na cijelom Balkanu. Čovjek koji je pobijedio režim u BiH!

0 0

Mirnes Ajanović inače Magistar prava svojim tužbama protiv raznih političara u BiH  uspio je građane BiH spasiti uvođenja Kovid potvrda i gaženja njihovih ljudskih prava!

Kao advokat Mirnes je izašao na megdan velikim moćnicima u svijetu tako što je dobio službene dokumente proizvođača vakcina te ih javno analizirao i raskrinkao.

Ono što je (bosanski TITO kako ga neki nazivaju) u svojim video zapisima (koje možete pogledati klikom na sljedeći LINK) raskrinkao, vlasti u BiH su krile od javnosti te su radile po nalogu svjetskih moćnika.

I da Mirnes ne staje. Sada se odlučno bori i protiv cenzure slobodne riječi na društvenim mrežama, pa je u toku i podnošenje krivične prijave protiv factcheckerskog plaćeničkog portala raskrinkavanje.ba koje je u službi stranih korporacija i medija kao i portala istinomjer.ba. Raskrinkavanje i istinomjer.ba, kažu sami za sebe da su sestrinske organizacije

Ajanović je postao poznat u svim zemljama bivše SFRJ, a i širom Europe jer je jedina osoba iz javnog miljea koja je odlučila stati u kraj lažima, manipulacijama i ucjenama korporativnih tajkuna i medija.  Ajanović je postao svojevrsna nada za mnoge potlačene građane Europe koji njegove video zapise masovne dijele i na njih se pozivaju.

Nadamo se da Ajanović u svojoj borbi neće stati jer je osvojio srca mnogih te da će podrška njemu biti sve snažnija, te da ćemo se u konačnici osloboditi okova koje nam nameće režim u Bih.

 

Izvor: BiHnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %