Milorad DODIK: Malo mi treba da ovo sve odj…bem i pokrenem izlazak RS iz BiH

0 0

Milorad Dodik poznat je po svojim skandaloznim izjavama o referendumima i izdvajanju RS iz BiH što nikako nije moguće bez rata. Ovaj put on je namjerno ili slučajno rekao da su mu živci pri kraju te da mu malo treba da odj…ebe sve pregovore i dogovore sa bošnjacima te pokrene taj referendum i izlazak RS iz BiH.

Vjerovatno je Milorad zaboravio da onog trenutka kada pokrene taj referendum po Dejtonskom mirovnom sporazumu RS automatski prestaje postojat i vraća se ustav RBiH u kojem ove genocidne tvorevine nema.

Ona je davno trebala prestati postojat jer je nastala na kostima bošnjaka, ali je uz svesrdnu pomoć i podršku SDA i Bakira Izetbegovića opstala i ne samo da nije nestala nego je ojačala kao nikada do sada.

Da li je ovo još jedna izvala Milorada Dodika da se skrene javnost sa tema kriminala i korupcije ili ovaj put tako zaista misli. Da bude još gore danas je i Bakir Izetbegović davao savjete i instrukcije novom visokom predstavniku u BiH Schmidtu kako treba da radi i da se ponaša u BiH.

Znači Bakir je jači i od OHR!

Pročitajte više i o velikoj aferi pljački donacija za Srebrenicu u režiji SDA klikom na sljedeći LINK

izvor: BiHnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %