MARKO I FRANJO POSLALI KRIMOSE U VIKTORIJINU KUĆU?! Prijetili Regini i sve polupali, baba zvala unuku u Zadrugu i poručila joj JEDNO

0 0
--

Marko Osmakčić i njegov otac su pre nekoliko dana navodno poslali manijake na kućna vrata rodnog doma Viktorije Viki Mitrović, koji su zapretili njenoj babi Regini ukoliko Viki ne izvrši abortus. Iako Osmakčić nije u Srbiji i trenutno se nalazi u Švajcarskoj, njegov otac Franjo Hitler, kako ga je sin nazvao, već je navodno potegao veze koje ima u Srbiji da zapreti nesuđenoj snajki da ode da abortira bebu njegovog sina Marka, što je ona pod velikim pritiskom i učinila.

Naime, on je navodno sitnim parama platio neke kriminalce koje odlično poznaje da odu na kućnu adresu Viktorijine babe.

– Marko i njegova porodica, tačnije otac Franjo, to su veoma opasni ljudi. Oni su spremni na najgore stvari, na ono što niste gledali na snimcima iz crne hronike. Nije džaba sin oca nazvao Hitlerom, a svi znamo ko je bio Hitler. Ne znam kako je Viktorija mogla da nasedne na njegove lagarije i upusti se u ljubav s njim, pa još i dete da pravi s njim. Ono što ste gledali unutra kako je bije, šamara, davi, čupa i baca u bazen, to je ništa šta je on u spoljnom svetu radio devojkama, u kombinaciji s ocem Franjom. Da li vam je jasno kada oni čine sve da ubiju nerođenu bebu koja je njihova krv? Pa oni bi, da Viki nije abortirala, išli na to da je ona imala seks s nekim drugimu “Zadruzi” i da beba nije Markova. Toliko su spremni da idu. Ipak, obojica su posegla za agresivnim metodama – počinje priču osoba bliska porodici koja je šokirala zemlju, region, ali i Evropu svojim lažiranjem smrti čoveka koji je živi zdrav.

– Nakon što su lažirali smrt oca Franje, što se nije desilo nikada kod nas, oni se ne zaustavljaju i nastavljaju da seju seme zla. Kako se Viki pre abortusa inatila da će da rodi bebu i da će biti živa i zdrava, i sve iz inata Franji i Marku, oni su našli način da je ipak primoraju da ode na kiretažu.

]Neće kurva da nosi naše seme, drolja nije dostojna jer je prostitutka smrdljiva. Takve ubijaju i bacaju pored puta, kao smeće. Tako će i ona da završi ako nastavi da se igra s nama. Moj sin je svetsko dete. Šmeker svetske klase, on je plava krv za tu seljančuru raspalu. Sad će da nas zapamte, i ona i njena baba smrduša”, ponavljao je navodno Franjo.

Znala sam da sprema neko zlo. Obavio je nekoliko poziva preko aplikacije Telegram da ne ostanu dokazi. Sve je rešio u pet minuta. Bila sam u drugoj sobi, ali sam jasno čula da govori da će da uplati pare na račun, oko 2.000 evra, koliko su njih dvojica tražila: Sad će kurve i njihovo malo kopile od ćerke da nas zapamte”, bile su Franjove reči – nastavlja izvor Rijalitija koji se našao na licu mesta kada je zadrugarov otac besneo i sprovodio prljavi plan u delo. Onda smo stupili u kontakt s osobom koja je bliska s Viktorijinom porodicom koji nam je ispričao kakva drama se odigrala u domu u Pločici.

– Ti mafijaši, narkomani, šta li su, plaćenici su upali kod Vikine babe Regine uveče u kuću, počeli su sve da lome i prete. Regina se tresla. Nije smela da ode u Beograd da kaže unuci šta joj se desilo, plašila se za malu Vikinu ćerkicu. Ona je iste večeri zvala ljude iz produkcije i čula se s Viki. Kroz suze joj je, ostajući bez daha, ispričala u šiframa šta se desilo. Klela ju je grobovima prabake i pradeke da ode i abortira. Rekla je da se sprema zlo ako to ne uradi. Viki nije glupa, skontala je da se nešto užasno desilo. Vidite i sami koji je ishod. Ona je u nedelju uveče saopštila produkciji da ne želi da zadrži to dete i da je odmah ujutru odvezu na kiretažu. Čula sam da je plakala kao kiša. Babi Reginije mnogo loše. Ako ovo preživi, ima da živi sto godina. Nadam se da su Osmakčići srećni, nekim se sve zlo vrati.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %