MAJA NA IVICI NERVNOG SLOMA! Car i Janjuš udruženim snagama krenuli na nju: Sad bih briznula u PLAČ I LUPALA GLAVOM! (VIDEO)

0 0

Marko Janjušević Janjuš i Filip Car udruženim snagama komentarisali su Maju Marinković.

– Ne znam je l’ si ti svesna da se nisi promenila i da ćeš odavde izaći bez dinara. Moraš da shvatiš da tebi Car nije Janjuš, trpeće te dva, tri meseca – rekao je Janjuš.

– Ja se slažem sa njim, ona je još gora. Shavtio bih da je zbog mene, ali je ona takva zbog svojih nedela. Ajmo da pričamo o mojim nedelima – rekao je Car.

– Ti samo nastavi da praviš budalu od sebe

– Dečko, ti si je prevario ovde, šta pričaš ti? Sve si nejgore radio, a sada ti je kriva Maja…Ti si se kleo u tu ljubav – ubacio se Mensur.

– Zamisli da je trpim, a da me boli kur* – rekao je Car,

– Ja tebe čitam kao knjigu – rekao je Mensur.

– Ma mene niko ne može da pročita i da prostudira ovde – odbrusio je Car.

– Majo je li ti vidiš dobronamernu kritiku u Janjuševom izlaganju – pitala je Ivana Maju.

 

– Da – rekla je Maja.

– Janjuše, jel ti je žao? – pitala je Ivana.

– Pa normalno da mi je žao – rekao je janjuš.

– On je ustao ovde samo zato što ona to sebi radi – ubacio se Đedović.

Maja je nastavila da se obračunava sa Carem.

– Jesam sa njim (Janjušem)? Šta me gledaš, ja ću ti doći glave! Mensur je u pravu za sve. Ovde da mi se zamera što sam ja nekoga stisla za ruku dok je išla pesma (Janjuševa). Janjuš je sam rekao da mu nisam dobacivala, niti loše radila – rekla je Maja.

– Majo, ti me gledaš i praviš budalu od sebe. Ti kad vrištiš i njištiš, kad sedneš da plačeš, tek tad shvatiš šta si uradila – govorio je Janjuš.

– Sa tobom sam plakala mnogo više! Mnogu da imam normalan odnos sa njim, kao što sam imala prošle godine. Drugi neće preko mojih leđa – dodala je Marinkovićeva.

– Meni su ovo bolesne stvari, dva prijatelja, bivša prijatelja, obojica jedan drugom govore istu priču. Prošle godine ovako Car Janjušu, sad Janjuš Caru. Bolesno, šizofrenija mozga cela – rekao je Lepi Mića.

– Ista priča, druga osoba, u pravu si – dodala je Maja.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %