Maja daje 4.000 eura za novu operaciju! Taki šokirao: Može i mozak da operiše! Ovo će da poveća!

0 0

Učesnica rijaliti programa “Zadruga” Maja Marinković planira da stavi implantate u zadnjicu. Starleta je otputovala na Crnogorsko primorje, gdje će odmarati sedam dana, a po povratku će imati novu operaciju jer planira da s novom pozadinom uđe u “Zadrugu elita”! Maja već duže vrijeme planira da stavi implantate u zadnjicu. To je htjela i prošle godine, ali nije stigla zbog rijalitija, pa je riješila da se operiše ovog ljeta. Ona, inače, ne voli da trenira i da tako održava idealnu liniju, već joj je lakše da ode pod nož – kaže izvor i dodaje:

– Rekla mi je da će u gluteus da ugradi “okrugle silikonske implantate visokog profila”. Na taj način će njen uzak struk još doći do izražaja, kao i grudi, u kojima inače ima 750 kubika silikona. Ništa drugo ne želi na svom tijelu da mijenja i rekla mi je da će se nakon ove operacije zaustaviti, ali sa njom se to nikad ne zna…Sagovornik otkriva da je Maja prije operacije pozvala drugaricu Tamaru Đurić, koja je zbog silikona u zadnjici prije nekoliko godina jedva preživjela!

– Tamara je imala komplikacije i jedva je preživjela tu operaciju. Ona zna ko su najbolji stručnjaci u Srbiji za te stvari, a kod koga ne treba da se ide. Zato je Maja riješila da se operiše kod doktora kojeg joj je preporučila Tamara – završava izvor.Maja je je potvrdila da ide na još jednu estetsku operaciju.

– Tačno je da stavljam silikone u g.zu! Na odmoru sam sa drugaricom, pa kada se vratim, to ću da uradim. Na meni je sve savršeno odrađeno i ne krijem šta sam sve operisala. Čim povećam i podignem g.zu, više ništa neću operisati – rekla je Marinkovićeva.Njen otac Radomir Taki Marinković kaže da će podržati svoju nasljednicu.

– Protivim se toj operaciji, ali neka radi šta hoće! Uvijek sam je u svemu podržavao. Ako želi, može i mozak da operiše. Za mene je ona najljepša žena na svijetu i ponosan sam na svoje dijete. Smatram da joj ne treba ta operacija, ali ona će uvijek po svom uraditi – kaže Taki.Ova operacija košta do 4.000 eura. Ukoliko se se povećava implantima je skuplja, dok ukoliko se radi masnim tkivom je jeftinije i iznosi oko 2.000 eura.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %