LOPUŽO JEDNA, IMA DA TI SJEDNEM NA KIČMU, J**EŠ SE PO ETNO SELU: Miki Đuričić skočio na Miljanu Kulić, cijela Zadruga na nogama! HAOS

0 0

Irma Sejranić komentarisala je podelu budžeta Anđele Đuričić, a potom je usledila žestoka svađa Miljane Kulić i Mikija Đuričića.

– Ovo nije bila podela budžeta, nego izjava ljubavi, gotovo da si ga i zaprosila. Dokazala si da si dvolična, Matejinim drugovima si dala veliki budžet, da ne bi loše pričali o tebi. Vodila si se tuđim mišljenjem, ispala si totalno nebitna. Sa Tarom si se umalo potukla, a sad si došla tu da se maziš i grliš. Tek ću da budem loša prema tebi – komentarisala je Irma.

– Evo, ja imam samo jednu rečenicu da kažem, Zola mi nije dao novac za nedelju, a ja sam dobila 2.000 dinara, sad vratite vi njegove dugove – rekla je Miljana.

– Niko mi ništa nije dužan, nisam ni ja tebi dužan – poručio joj je Zola.

– Ukrala si pitu Sandri Reši, marš, lopužo jedna! Ja ću biti diskvalifikovan! Ti si zlo, sešću ti ja sad na kičmu! Ne voli te Zola, niko te ne voli, jer si luda. Napadaš me za 50 dinara, sve si mi uzela. Je*eš se po Etno selu, dok ti mama čuva Željka – vikao je Miki Đuričić na Miljanu.

– Niko mene nije ponizio kao ti! Izblamirao si me – uzvratila je Miljana.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %