KRIMINAL NA SVE STRANE: Policija zatvorila studio reperima Jali i Bubi, nalaze se pod istragom?

0 0

Reperi Jasmin Fazlić poznatiji kao Jala Brat i Amar Hodžić poznatiji kao Buba Corelli osjete posljedice zbog hapšenja njihovog bliskog saradnika Admira Arnautovića Šrmka, jer im je policija još u septembru zatvorila muzički studio.

Ove prostorije su bile predmet istrage, zbog čega je bilo neophodno da se na njih stavi katanac sve dok traje proces.

“Kad je Šmrk uhapšen, policija je obavila pretres na tri lokacije na kojima je on provodio vrijeme, a jedna od njih je bila i studio Jale i Bube.

Odmah je sve zapečaćeno i njima je rečeno da po zakonu ne smiju tu da borave sve dok traje istraga. To je bilo u septembru, a koliko ja znam, istraga još uvijek nije završena, tako da ne znam gdje njih dvojica sada prave pjesme. Možda koriste neki drugi studio privremeno, ali vidim da ne objavljuju pjesme kao ranije” kaže izvor srbijanskog medija.

Jala i Buba nisu bili dostupni za komentar na ovu temu.

Podsjetimo, menadžer repera Admir Arnautović je uhapšen 2. septembra ove godine po nalogu tužilaštva Bosne i Hercegovine. Osim što je poznat kao blizak saradnik Jalle Brata i Bube Corellija, Šmrk je i otac repera Inasa.

Policijski službenici Uprave policije MUP Kantona Sarajevo tada su sproveli akciju u kojoj je uhapšen Arnautović, rođen 1980. u Sarajevu.

IZVOR: radiosarajevo.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %