KRALJ NAD KRALJEVIMA: Usred šume sagradio lažni granični prijelaz i naplaćivao migrantima 10.000 eura za prelazak

0 0

Ruske vlasti prije točno dvije godine uhitile su čovjeka koji je izgradio lažni granični prijelaz u šumi blizu granice s Finskom i obećao migrantima da će ih prokrijumčariti u Europsku uniju. Vijest je postala ponovni hit u Rusiji, Bjelorusiji i zemljama Baltika budući da postoji opasnost da će veliki broj imigranata upravo tim putem krenuti prema Europi. Vijesti je novi-stari hit na društvenim mrežama, a mnogi Rusi žele ponoviti ‘pothvat’ koji je 2019. godine izveo njihov sugrađanin.

Prisjetimo se, kako bi prešli granicu, migranti su mu za “uslugu” platili više od 10.000 eura, a krijumčar obećanje nikad nije ni namjeravao ispuniti. Rus je u regiji Vyborg usred šume sagradio lažnu granicu između Rusije i Finske, s tablom s upozorenjima po uzoru na one prave te do tog mjesta dovodio i ostavljao ljude, a u jednom je trenutku pripremio i čamac na napuhavanje na obližnjem jezeru, kao “za svaki slučaj”.

Koliko je već puta prije nego što je uhvaćen “prošvercao” migrante u EU – odnosno ostavio ih usred šume i zbrisao s njihovim novcem – nije poznato. Vijest je sada novi hit.

izvor: GPmaljevac

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %