KRAJ?! UHVATIO DALILU SA CAREM, PA BACIO BURMU! Dejan ovim potezom stavio tačku na brak sa Dalilom, napravio BARIKADU između njih!

0 0

Dalila Dragojević bila je ispred Bele kuće, a onda je izašao i Filip Car, pa nastavio raspravu koju su započeki u toku “Igra Istine” koju organizuje Lepi Mića.

– Možeš da pričaš šta hoćeš! Mene ne možeš da uvrediš – pričala je Dalila. – Je l’ sam imao jednu lošu reakciju? – upitao je on. – Šta očekuješ od mene? – pitala je Dalila.

Uh, ja kad bih rekao. Moja očekivanja su uvek na minimumu, sa ljudima, pogotovo gde osećam gde su kvarni foliranti – pričao je Car.

– Je l’ tebi uspeh što ne pričaš sa mnom? Je l’ ti krivo? – pitao je on. – Je l’ mogu da završim? – dodala je ona.

Dejan Dragojević izašao je iz donjeg toalet i zatekao Dalilu i Cara kako razgovaraju.

– Ti pričaš sa njim? Opet pričaš sa njim? – pitao je on. – Da, što? – odgovorila je Dalila.

– Šta ti imaš da je štipaš za obraz? – upitao je Dejan Cara. – Pomakni se, dovešćeš me u nezgodnu situaciju – odbrusio je Filip.

– Samo ne se*i da te ne bih ja uštinuo! Sram da te bude! Nije te sramot da pričaš posle svega, što te pravi ku*vetinom! Je l’ sam lud ili glup? Poslednji put te pitam? Je l’ ćeš učestvovati u predstavi – besneo je Dejan.

Neću. Pričala sam najnormalnije – odgovorila je ona.

– Nastavi sa pričom – rekao je Dejan, skinuo burmu i ubacio Dalili u džep. Moraš da mu objasniš da meni na metar ne prilazi, mogu ući u neprijatnu situaciju – govorio je Car.

– Ajde Filipe – odbrusila je Dalila. – Hoćeš prčati ili nećeš? Meni scene ne trebaju – nastavio je on.

Nakon što je zatekao Dalilu Dragojević sa Filipom Carem u dvorištu, Dejan Dragojević je svojoj supruzi vratio burmu, a zatim počeo da šeta besno po imanju. Došlo je do koškanja, a zatim se Dejan udaljio od Dalile i nastavio da hode nervozno po imanju.

– Prišao mi je kao “Vrati mi to”, ja sam rekla nemoj da me diraš. Sa mnom se tako ne može niko igrati. Priča o ponižavanju, ponizi me na najgori način. Skine nešto što je sveto i što je od značaja. Ja to nisam skinula u najgorim svađama. Svako izvlači svoje, a ja donja – objašnjavala je Dalila.

Nakon burne svađe bračnog para Dragojević, i nakon što je Dejan vratio Dalili brumu, on je ostatak vremena proveo šetajući po velelepnom imanju.

Međutim, Dejan se u jednom momentu vratio u krevet. On je legao pored Dalile, šapnuo joj nešto, i nakon toga opet ustao iz kreveta. Dejan je otišao do gardarobera i iz Daliline jakne uzeo burmu koju je opet stavio na ruku, i vratio se u krevet gde je napravio barikadu između je njega i Dalile, nakon čega su jedno drugom okrenuli leđa.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %