Koji manijak: Vozač iz BiH s djetetom u autu vozio 250 km/h i blicao policijskom presretaču

0 0

Vozač iz BiH u Mercedesu njemačkih tablica blicao je policijskom presretaču na autoputu A3, a kada su ga oni pokušali zaustaviti, on je još dodao gas i počeo bježati. Izgubio je kontrolu i sudario se.

Umalo kobno završila za vikend jurnjava Mercedesa njemačkih oznaka kojime je upravljao 38-godišnjak iz BiH. On se vozio autoputem Zagreb-Lipovac brzinom 250 kilometara na sat. Kretao se uglavnom lijevom trakom, čak i kada nikoga nije bilo u desnoj, a onda je došao iza policijskog presretača koji se također kretao lijevom trakom, piše 24sata.hr.

Izgubio kontrolu

Ni ne misleći da se ispred njega nalazi policija vozač im je bahato blicao i svirao da mu se maknu s puta. Nakon što su ga propustili, policajci u presretači su krenuli za njim. Izmjerili su mu brzinu od 250 kilometara na sat i potom uključili svjetlosne i zvučne znakove. Čak su mu i rukama pokazali nedvojbene signale da stane u zaustavnu traku, no on je još dodatno stisnuo gas.

Nakon nekog vremena je izgubio kontrolu nad vozilom, naletio na nekoliko saobraćajnih znakova i zabio se u sigurnosnu ogradu.

Lakše povrijeđeni

Policajci su požurili da mu pomognu, a onda otkrili da se s njim u automobilu nalazi i dijete. Oboje su zadobili lakše tjelesne povrede i odvezeni su u bolnicu u Vinkovce gdje im je pružena pomoć.

Bahatom vozaču policija je izrekla i naplatila novčanu kaznu od 15.000 kuna te zabranu korištenja međunarodne vozačke dozvole na području Hrvatske u trajanju od tri mjeseca.

izvor: BiHnEWS

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %