KAKAV OTAC – TAKVA KĆI: Dodik brutalno napao Komšića, a nakon uvreda njegove kćerke Gorice usijale se društvene mreže…

0 0

Nakon izjava članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića i Milorada Dodika uslijedile su burne reakcije na društvenim mrežama.

Predsjedavaući Predsjedništva BiH Željko Komšić izjavio je da ukoliko stranci ne zaustave Milorada Dodika, kojeg naziva “razbojnikom”, neće biti drugog izbora nego da ga, kako kaže, zaustave sami.

“Čuj on, šta stoji iza njega, samo Bakir Izetbegović i šačica Bošnjaka koji glasaju za njega da bi prevarili Hrvate”, kazao je Dodik.Predsjedavaući Predsjedništva BiH Željko Komšić izjavio je da ukoliko stranci ne zaustave Milorada Dodika, kojeg naziva “razbojnikom”, neće biti drugog izbora nego da ga, kako kaže, zaustave sami.

Nakon sjednice Predsjedništva BiH na ove je tvrdnje reagirao i Milorad Dodik.

“Čuj on, šta stoji iza njega, samo Bakir Izetbegović i šačica Bošnjaka koji glasaju za njega da bi prevarili Hrvate”, kazao je Dodik.

No tu nije bio kraj verbalnog obračuna. Nedugo nakon svog oca oglasila se i Gorica Dodik.

„Koji vi? Kom narodu, kojoj vjeri, kojoj grupi ti pripadaš i u čije ime ti govoriš!?“, poručila je Dodikova kćerka Komšiću.

Nakon njene objave uslijedili su brojni komentari na društvenim mrežama.

Gorice, dušo, on ustvari i pripada onim normalnim, a ima ih vjeruj dosta u BiH, iznenadila bi se. Zapitaj se da li će hiljade Srba zaposlenih u Sarajevu slijediti ludilo vašeg oca i ostati bez egzistencije. Normalni ljudi su počeli i stomakom malo razmišljati“, odgovorio je jedan pratitelj na Twitteru.

„Svaku odluku koju je Milorad donio u zadnjih godinu dana je korak bliže ka sopstvenom političkom kraju. Mislim da je ovo njegov posljednji pokušaj forsiranja svoje politike na narod, nakon čega će svakako u penziju na ovaj ili onaj način – i toga je svjestan“, uzvratio je drugi pratitelj na Twitteru.

„Pola godine je u totalnom ropstvu, osobe bez obrazovanja integriteta časti koji su vladali batinom, danas nemaju politički odgovor na ropstvo, otud prostakluk i kamenice“, samo su neki od komentara na uvrede Gorice Dodik.

(SB)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %