JOVANA MISICA UHVAĆENA SA FILIPOM CAREM! Raskinula sa Karićem, a sad uživa sa Dalilinim bivšim i priznaje: “Bila bih sa njim”!

0 0
--

Jovana Ljubisavljević nedavno je raskinula sa Stefanom Karićem, a sada je uhvaćena u društvu Filipa Cara

Oni su uživali u jednom restoranu u centru Beograda. Car se trudio da ostavi dobar utisak na Jovanu i sve vrijeme ju je zasmijavao, a ona se kikotala.

– Filip mi je pričao da mu se Jovana odavno sviđa, ali nije htio ništa da pokuša s njom jer je bila u vezi sa njegovim drugarom Stefanom Karićem. Ali kad je čuo da su raskinuli, riješio je da napravi prvi korak – priča izvor blizak rijaliti zavodniku za Informer i otkriva kako je prošao njihov prvi ljubavni sastanak:

– Rekao mi je da je imao tremu! Do sada nije morao previše da se trudi oko djevojaka, ali zna da je Jovana “tvrd orah”… Ona je, s druge strane, bila opuštena, sve vrijeme se smijala, ali je više pričala o poslu nego o emocijama. Filip je primijetio da su ih mnogi gosti prepoznali i da su piljili u njih. Zato nije ni pokušao da je poljubi, mada joj je sve vrijeme dijelio komplimente i šakom i kapom.

Poslije tri sata njih dvoje su napustili restoran.

– Svako je krenuo svojim putem, ali dogovorili su se da se uskoro ponovo vide – kaže sagovornik.

Jovana se pravdala da joj je Filip samo drug.

– Filip i ja smo otišli na ručak poslije snimanja moje emisije. On je kvalitetan momak, s kojim imam o čemu da pričam. Ne družimo se intenzivno, ali smo i u rijalitiju imali izvanredan odnos. Ovo je više bio poslovni sastanak, a ne ljubavni, nisam raspoložena za to… Filip je super momak, ali ne dopada mi se. Da je suprotno, bila bih sa njim! – kaže misica.

Kurir.rs/Informer

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %