“Javila mi se djevojka i kaže: “Ja sam zbog tebe počela klanjati, nisam znala fatihe”. Stalno sam u džamiji, ali ne može se samo klanjati”

1 0

Ime Elvina Kadrića Kadre ostalo je upamćeno, nakon što se u prošlosti okušao u nekoliko rijaliti programa.

Njegova najveća ljubav oduvijek je bio fudbal, ali zbog različitih okolnosti, kako nam je rekao, nije uspio do sada napraviti značajniju karijeru.

Prije nekoliko godina sreću je pokušao pronaći u Zvezdama Grnda, ali njegov nastup nije završio slavno. I dan danas se spominje sukob koji je tada imao sa članovima žirija, pogotovo sa Jelenom Karleušom.

Danas Kadra živi u Hadžićima i slavu koju je stekao u prošlosti, pokušava na neki način materijalizovati na Tiktoku, s obzirom da je ova društvena mreža postala platforma za mnoge koji svoju popularnost itekako znaju dobro naplatiti.

Sa Kadrom smo razgovarali o nekim detaljima iz njegove prošlosti, otvoreno je govorio i svemu što ga muči, te nam je otkrio planove u svojoj budućnosti.

“Sjećam se Tee Tairović dolazila pjevala za 150 KM za 50 ljudi, danas uzima pare, a realno nikakav pjevač. Ali snalažljiva imala želju da uspije, našla prave ljude, ja to nisam imao, meni je tel zvonio po cijeli dan, a onda je Allah to samo ugasio i onda sam ja počeo ići u džamiju i dan danas ne izlazim iz džamije.

Ima žena koje mene sanjaju, kako im ja pomažem, kako ih kupam, sanjaju me u bijelom, nekome pomaže to što ja učim, pa mi se ljudi jave, nazovu me kažu – slušaj ja sam zbog tebe krenula na namaz, nisam znala Fatihe, a ja ne znam o čemu se radi”, priča između ostalog Kadra.

Video intervju pogledajte na linku ispod:

izvor: press

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %