Jasna Sliško šokirala javnost: Načelnik Banovića Bego Gutić (SDA) je našem klubu oduzeo finansiranje i sve ostalo. Nudili su mi pare!

0 0

Gostujući na FACE TV kod Senada Hadžifejzovića Selektorica ženske košarkaške pionirske reprezentacije Bosne i Hercegovine Jasna Sliško iznijela je šokantne detalje o načelniku Banovića Begi Gutiću SDA i njegovim savjetnicima.

Sliško je rekla kako su njenom klubu oduzeli finansiranje od opštine, finansiranje iz saveza, zabranili  da nose ime Banovići u imenu kluba i mnoge druge stvari.

Također je rekla da su njenom klubu nudili 140 000 km u kešu a da ona uđe u SDA. Ona je kategorično odbila da uđe u bilo kakvu stranku te je rekla da se protiv Gutića vodi sudski proces zbog svega što je učinjeno ovom šampionskom klubu. Ona je još dodala i da su joj mnogo puta nudili novac da se dogovore te su joj govorili da je ona njihova tj SDA-ova.

Jasna Sliško se zbog svega što joj se ovih dana pakuje a vezano za klub i djevojčice već obratila sudu.

“Ja za sve imam dokaze, a za svaku riječ za koju sam kriva, ako sam kriva, ne samo da ću dati ostavku, već sam spremna ići i u zatvor.

Stojim iza zabrane pokazivanja tri prsta, stojim iza toga da se poštuje himna BiH. Ja poštujem Košarkaški savez BiH, znam u kakvim uslovima  radi, sa minimalnom podrškom naše države. Ako su nam dali te uslove da putujemo 10-15 dana na pripreme bilo gdje, smatram da to moramo ozbiljno iskoristiti, a ne da se šprdamo kao da smo na cirkusu”, zaključila je Jasna Sliško.

izvor: BiHNEWS.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
--