JADAN POTEZ KIJE KOCKAR: Poslala tabloidima fotke sa gradonačelnikom Banjaluke zbog DEBAKLA na nastupu u Igalu! BLAM ŽIVOTA!

0 0

Kad god o Kristina Kiji Kockar u javnosti ispliva neka afera ili negativan medijski natpis, brže-bolje se pojave neke fotografije na kojima je ona prisna sa različitim muškarcima, pa se odmah spekuliše da je zaljubljena i srećna u vezi.

Ovaj put njen “izabranik” postao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. O čemu je zapravo reč?

Da bi javnost znala i bila upućena u ceo slučaj, red je da krenemo od početka, odnosno od tekstova koji su se pojavili u nedelju uveče na portalima. Naslovi “Kija doživela fijasko na nastupu u Igalu: Ulaz besplatan, a gde je publika?”, u kojima su prikazane slike gde se vidi dvadesetak ljudi na nastupu Kockareve, očigledno su je veoma razbesneli, pa je odlučila da napravi kontrakampanju.

S obzirom na to da samo dve medijske kuće, tačnije tabloidni listovi, nisu pisali o njenom debaklu u Igalu, baš oni su dobili ekskluzivne slike na kojima su Kija i gradonačelnik Banjaluke u prisnim odnosima tokom vožnje na skuteru Crnogorskim primorjem. I laicima je sasvim jasno da iza ovoga stoji upravo Kockareva, a posebno ako se uzme u obzir da je istog dana, u utorak po podne, dala izjavu u kojoj tvrdi da nema ništa sa Stanivukovićem i da su drugari, dok je njena majka Nadica Zeljković poručila da joj se potencijalni zet dopada!

Isto ovo Kija je uradila i u maju, kad je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom. Tvrdila je da su njih dvoje u vezi, a onda je nakon nekoliko dana izjavila da ju je ostavio zbog toga što je obelodanila njihov poljubac. Istina je da je on zapravo ostavio Kiju mnogo pre toga, i to da bi se vratio Dušici Jakovljević, s kojom je ranije bio u vezi. Onda je Kockareva iz revolta, da bi se osvetila bivšem, objavila njihovu sliku i tako napravila opštu pometnju.

Ono što se Kiji ne može osporiti jeste da je vešta u manipulisanju i da se dobro snalazi kad je u pitanju marketing, ali fore su joj provaljene i morala bi sledeći put da se bolje potrudi kad je reč o kriznom pi-aru.

izvor: kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %