ISPOVIJEST BIVŠE RADNICE KLADIONICE: Psihičko maltretiranje, mobing, mala plata, bez slobodnog dana i godišnjeg

0 0

Na redakciju portala Crna-Hronika stigla je ispovijest sad već bivše radnice Premijer Kladionice iz Laktaša, Jelene Vidović koja je otkrila kako i za koliko je radila navedeni posao.

Svima je dobro poznato da su radnice kladionica jedne od prvih ugroženih radnih mjesta koje su redovno na meti kriminalaca i lopova. Pored toga, kako kažu slabo su plaćene.

Evo kako ovo radno mjesto opisuje Jelena Vidović iz Laktaša

Teško psihičko maltretiranje trpe te jadne žene, majke, sestre za platu 1.000 KM, koja je 700 KM na banku a 300 KM u kovertu. Kažu da im je psihičko opterećenje i mobingovanje od svega, obavještvaju poslodavca ali on ne reaguje. To znači da poslodavac Premier sport krije i podržava maltretiranje svog voditelja banjalučkog sektora.

Radila sam tu i bila prinuđena zbog psihičkog maltretiranja, mobinga, male plate, nemajući slobodan dan a ni godišnji odmor dati otkaz a bila sam stalni radnik.

Molim vas objavite da bi se ovo spriječilo, da bi buduće radnice a to su žene i majke mogle u miru i po zakonu da rade svoj posao i zarade ionako malu i bijednu platu. Radila sam tu i bila prinuđena zbog psihičkog maltretiranja, mobinga, male plate, nemajući slobodan dan a ni godišnji odmor dati otkaz a bila sam stalni radnik.

Moja najveća želja i napor je da se Premier firma osvjesti, počne da uvažava svoje radnice, radi po zakonu i zaštiti svoje radnice od psihičkog pritiska i mobinga na radnom mjestu. Unapred hvala na objavi, zahvalna bivša radnica Premiera” – izjavila je Jelena Vidović piše Crna-Hronika.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %