“ISFRUSTRIRANA BABA MUFLON” Taki žestoko ponizio Zoricu Marković! Osuo rafalnu PALJBU: Duguje pare ZELENAŠIMA! Nije je štedio

0 0

Radomir Taki Marinković, otac rijaliti učesnice Maje Marinković, osvrnuo se na sukob Zorice Marković i njegove ćerke u rijalitiju.

Naime, Taki je priznao da je Zorica Marković bila u dugovima do guše i da je svojevremeno radio za nju.

– Istina je da sam radio za Zoricu Marković. Ja sam je čuvao od mnogih kod kojih se zadužila i zbog kojih nije smela da ide sama kući. Svake noći je moralo obezbeđenje da je vozi do kuće, jer je bila u dugovima do guše, zaduživala se kako je stigla, pa se tako i plašila za svoju bezbednost. Kao što je Maja ranije već i pričala u Zadruzi, nosila je pare po pumpama zelenašima, to se zna. Duguje i Bogu i narodu! Ne znaju gde da je udare, pa joj spominju mene. Zorica mrzi Maju i sama je rekla da je treba ubiti – kaže besno Majin otac i dodaje:

– Zorica je jedna isfrustrirana baba muflon. Iskompleksirana baba, vidite na šta liči! Drma je klimaks, ljubomorna je na sve mlađe i lepše od nje. Maja joj je trn u oku! Ona je jedan običan prevarant i ja imam dokaze za sve što pričam o njoj. Svoje dete je krila do 35. godine, sve što je Marija Kulić za nju rekla je istina. Valjda ga je rodila u njivama, otkud znam ja gde. Ona meni na oči ne sme da izađe, ona je jedna klošarka. Sve žive muzičare je prevarila. Klasičan prevarant i ološ od žene – kazao je Taki.

izvor: Kurir.rs/Pink.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %