Inspekcija KS kontaktirala vlasti u Crnoj Goru da se provjeri da li je Sebija Izetbegović bila u obdaništu i pohađala osnovnu školu

0 0

Inspekcija KS poslala je zvanični dopis Institucijama Crne Gore da se provjeri da li je Sebija Izetbegović kao dijete išla u obdanište te da se iz arhiva Osnovne škole za koju tvrdi da je pohađala utvrdi da li je zaista pohađala ovu školu.

Nakon što se dobiju potrebne informacije Inspekcija će utvrditi da li je i osnovno obrazovanje bilo regularno te ako nije zatražit će poništavanje upisa u Osnovnu školu Sebije Izetbegović.

Sebija Izetbegović se oglasila nakon ovih saznanja te poručila da je ovo “Klasični udar na Bošnjake i njenu porodicu” te da ona čak ima dokaz i da je bila u jaslicama.

Ako osnovno obrazovanje ne bude regularno i isto se poništi po automatizmu Sebija Izetbegović gubi diplomu i srednje škole te će ostati neobrazovana osoba.

Dritan Abazović je izjavio da će postupiti po oficijalnoj zamolbi Inspekcije te ovaj slučaj istjerati do kraja.

 

Više informacija bit će poznato uskoro.

 

 

Članak je satiričnog karaktera i prikazuje svu realnost BiH društva u kojem je sve moguće pa i lažno dobiti akademska zvanja!

 

izvor: BiHNEWS.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %