I kažu da nas vakcine štite? Mlada BEČANKA dobila upalu srčanog mišića nakon vakcinacije

0 0

Nakon što je Nina T. (22) cijepljena protiv korona virusa razvila je upalu srčanog mišića. I dan danas pati od posljedica.

Kako javlja austrijski HEUTE 23. decembra 22-godišnja Bečanka Nina T. primila je svoje prvo Pfizer cjepivo protiv korona virusa.

“Nakon što sam tražila posao, znala sam da bez vakcine ne bih imala šanse dobiti novi posao”, navodi mlada majka trogodišnjaka.

Tada nije znala kakve će posljedice ubod imati po nju kasnije.

Imala sam dodatni pregled kod interniste
Budući da je dugo bila nesigurna, Nina je odlučila otići na pregled kod interniste dan prije termina za cijepljenje. Nakon što 22-godišnjakinja nije imala prijašnjih bolesti i prošla sve zdravstvene kontrole kod liječnika, dobila je prvu Pfizer dozu  na uličnom punktu za  cijepljenja u Austria Centru Beč.

 

Tjedan dana kasnije Nina je dobila tahikardiju, ubodne bolove u lijevoj dojci i leđima. Počela ju je boljeti i lijeva ruka. “Više nisam mogla ni pokupiti sina”, rekla je 22-godišnjakinja. No, bolovi nisu prestajali – ubrzo nakon toga mladoj majci se vid zamaglio te joj se jako zavrtilo u glavi. Zabrinuta, odvezla se u Franziskus Spital Margareten i dobila poražavajuću dijagnozu: upala srčanog mišića.

“Bila u bolnici sedam dana”
Prema medicinskom časopisu, njezina je bolest uzrokovana cijepljenjem protiv korone. Nina je primljena u bolnicu. Sedam dana kasnije uspjela je napustiti bolnicu, ali od posljedica miokarditisa pati do danas – više od mjesec dana kasnije. “Još uvijek me boli i jako sam slaba. Recimo, kad želim pospremiti ili nositi sina”, kaže ona u razgovoru za “Heute”.

 

Sada 22-godišnjakinja pokušava dobiti izuzeće od cijepljenja za drugu i treću dozu. Ona također trpi financijske probleme – zbog bolova još uvijek ne može pronaći novi posao i trenutno je nezaposlena. – Jednostavno nemam snage pisati molbe – kaže Nina.

Prevod sa njemačkog : BiHnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %