Horor u Srbiji: POKUŠALA SAM DA ZAŠTITIM SNAHU: Supruzi otkinuo uho jezivim batinama, a onda je počeo da tuče i rođenu majku

0 0

Samo molim Boga da mi preživi snaha koju je nažalost moj sin Goran noćas pretukao skoro na smrt.

Tako počinje ispovijest majka nasilnika Stoja Vučković iz Zablaća kod Čačka.

Prema njenim riječima Goran će najvjerovatnije nakon zadržavanja koje mu je određeno biti sproveden na liječenje u nadležnu ustanovu zatvorenog tipa.

– Nije se slagao sa suprugom, ali su nastavili da žive skupa jer imaju četvoro djece – kaže Stoja.

Kroz suze priča da je njen sin noćas krvnički tukao suprugu Nikoliju, a kada je htjela da odbrani snahu počeo je da udara i nju.

– Nisam htjela da se miješam u njihov brak, a i prilikom prethodnog incidenta od sina sam dobila dva šamara – ogorčeno navodi.

Stoja kaže da nije bila sposobna da u svojoj kući i dvorištu gleda horore koje je Goran izazivao, uglavnom, u alkoholisanom stanju, a da ne reaguje.

– Sinoć su bili na veselju, a kad su došli počela je svađa i tuča. Njegovo nasilje i postupke ne opravdavam i morala sam da zaštitim snahu. Sasvim je sigurno da je Goran psihički nestabilna ličnost bez obzira na alkohol – ispričala je Stoja.

Kaže da je trenutno veliki napor odgajati četvero djece jer ima i drugog i to bolesnog sina na svojim plećima.

– Imaju dvije djevojčice i dva dječaka. Vjerujte, nemam više snage da pričam, jer nisam spavala cijelu noć, danas čuvam unuke, a ni sama ne znam koliko sam udaraca po nogama dobila od Gorana – zaključila je Stoja Vučković dodajući da su joj u Centru za socijalni rad obećali pomoć za desetak dana.

Komšije su skoro zanijemele.

– Ovo je lijep i bogat kraj, svi se uglavnom bave poljoprivredom i imaju uslove za pristojan život. Poslije slučaja Krivokuća i ovo da se dogodi. Samo da Nikolija preživi i bude sa svojom djecom – saglasne su komšije, ali niko od njih nije imenom i prezimenom htio da se predstavi.

Prema riječima izvora iz policije, njihova služba je nebrojeno puta intervenisala zbog nasilja u ovoj porodici.

– Njemu treba odrediti dugu zatvorsku kaznu, a potom liječenje – kaže izvor iz Policijske uprave Čačak.

Goran Vučković, podsjetimo, pretukao je noćas svoju suprugu tako što je uzeo motku na kojoj je bio ekser i udarao je do iznemoglosti. Nesrećna žena je bila totalno dezorjentisana i golu su je dovezli na Urgentno odjeljenje čačanske bolnice odakle je prebačena na intenzivnu njegu.

izvori: (Kurir.rs/Nova/Foto:Ilustracija)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %