Gorica Dodik poručila Stanivukoviću: Smeće jedno bolesno, gade jedan, ja ću te prokleti

0 0

Kćerka srpskog člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika, Gorica Dodik iznijela je na Tviteru niz uvreda na račun gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića i između ostalog napisala – Bog će te kazniti, ja ću te prokleti.

Evo budale, pa kažu ćuti i pusti! Sram te bilo, gov** jedno lažljivo bezobrazno, ti si smradu koristio smrt jednog momka da bi se probio u politici, tvoje optužbe tada na račun ovog čovjeka su ugrozile njegovu porodicu – napisala je ona, nakon što je Stanivuković objavio snimak Dodika na kome govori zašto firma TGT nije imala potrebne dozvole za uvoz kiseonika.

Meni su djeca kući iz škole dolazila sa pitanjima “je li djed ubio Davida? U školi pricaju rekao Draško” Zbog tvojih laži ćes odgovarati, smeće jedno bolesno, gade jedan. Nemaš porodicu i ne znaš šta znači kada nekoga za ovo optužuješ, Bog će te kazniti, ja cu te prokleti. Dosta mi je više, neću da trpim ništa ni jedne sekunde, gdje si se liječio majstore prije par godina, što o tome ne pričaš. Što ne pričaš kakve je tvoj otac traume nanosio djeci u cije je kuće upadao sa oružjem po Banjaluci – napisala je Gorica.

Ona je pitala Stanivukovića „znaš li gdje je tvoja dokumentacija od liječenja koji su dostavili tvoji saborci kojima je pun k tebe i tvog paradiranja“.

izvor: novidani.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %