GADIŠ MI SE, ŽENTURAČO, NEMA VIŠE DALILE DA TE FINANSIRA! Dragojevićka pljuje sama po sebi: Jadan je onaj ko bude sa tobom (VIDEO)

0 0

Dalila i Dejan Dragojević ponovo su se sukobili tokom “Pretresa nedelje”.

– Prezime je najmanje bitno. Bitno je da se potpiše taj papir. Ja ću ga potpisati sa pesmom, jako mi je gadno kada moram da slušam sve te priče i stvari kada kaže da moram da širim noge. Dala sam mali budžet jer sam videla da ima deset hiljada u šteku. On je počeo da prebacuje što sam uzela neke njegove stvari, guaranu, hleb, tri hiljade dinara. Ja sam ga tada pitala, a ko ga je hranio do sada – rekla je Dalila.

Ti si prva rekla da se više ne približavam njenom krevetu – ubacio se Dejan.

– On je hteo mene da spusti kao što je i Miloš Bojanić. Ja njega više očiima ne mogu da gledam. Ogadio mi se, kroz kompletan proces, polivanje, kapuljača, kada je krenulo ovo sve, kada je video da je dobio podršku i pobedio u subotu, uzeo četiri paketa. Sinoć ide neka pesma “Kralj izgubljenih stvari” i vidim njega sinoć kako tužan puši cigaretu – rekla je Dalila.

Ja bih zamolio Velikog šefa da mi pošalje strim, da vidim šta oni rade pa da znam kako i ja da se ponašam – rekao je Dejan.

– Ja ovde pričam sa muškim stavom, a ti sa ženskim, ženturačo očarbana. Ja ne verujem da sam bila sa tobom, gadiš mi se. P*čkice jedna, jadan je onaj ko bude sa tobom, nema više Dalila da te finansira – završila je Dalila.

– Tema Zadrugovizije je bila maskembal, ja mislim da sam bio u temi. Mogao sam da uzme nešto drugo ali ovo je trenutno tema – govorio je Dejan.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %