FARUK KAPIDŽIĆ OTVORENO PRIJETI: „Neka znaju trojke i naše i svjetske, da ‘džamije’ i ‘kafane’ neće ostati pune, a ulice ispred OHR-a i institucija prazne…“

0 0
--

Faruk Kapidžić, skupštinski zastupnik u Kantonu Sarajevo ispred SDA i član Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika burno je reagirao na društvenim mrežama na dogovor potpredsjednika Federacije BiH Lidije Bradare i Igora Stojanovića.

-BiH od agresije su bili Bošnjaci. Više od 6/7 masovnih grobnica su stratišta Bošnjaka. Više od 2/3 izbjeglica i raseljenih čine Bošnjaci. I pored svega Bošnjaci su pristali da im pripada samo 1/3 vlasti. Tu nepravdu trojka je sa svojim satelitima uspjela da „mukotrpnim“ pregovorima sa SNSD-om i HDZ-om popravi. Obezbijedili su Bošnjacima 1/3 od 1/3 na državnom nivou. I to „patriotima“ trojke nije dosta. U pomoć prizivaju visokog predstavnika da obezbijedi isto i na Federalnom nivou.

Zato, ako se slučajno trojka usudi da blokira formiranje vlasti na Federalnom nivou ili pokuša da nametne vlast mimo izborne volje građana Federacije samostalno nekim „entitetskim udarom“ ili nekim novim „Schmidtovim“ odlukama, neka znaju trojke i naše i svjetske, da “džamije” i “kafane” neće ostati pune, a ulice ispred OHR-a i institucija prazne. “Crvena kravata” SDP-a – “svilen gajtan” HDZ-a, poručio je Kapidžić.

izvor: SB

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %