ESKALIRALA RASPRAVA: Zvezdan digao ruku na Anu: Ćurčić pričala o maltretiranju i preljubama

0 0

Zadrugarima je tokom emisije “Gledanje snimaka” pušten klip Zvezdana i Anđele, a Ana je prva komentarisala, nakon čega je nastao haos u “Bijeloj kući”.

– Anđela sve probleme koje ima sa Zvezdanom istresa na mene. Ona je sve na mene istresla i kad hoću da se suprotstavim i to je loše. Maju prosto ne smije da napadne i gubi samopouzdanje i to je mjehur od sapunice i pritom joj ja nisam prijetnja. Zvezdan je rekao da mene ne voli i da je sa mnom završio, a tu ću da stavim tačku jer mislim nešto drugo. Ti si se umješala u moj život i moj život se srušio. Nenormalno je da dečko ovo dozvoli, rekao si da si obavješten šta je sve rekao za mene i to je oličenje tebe kao velikog Beogradksog mangupa – govorila je Ana.

Zvezdan je poručio da je vrijeđala i njega i Anđelu.

– Mene ste vrijeđali na pravdi Boga. Sad na reklamama je prolazila pored nas i pjevala pjesmu, a mi je ne vidimo i ne primjećujemo – dobacila je Anđela.

Zvezdan me je maltretirao tri sata, ne moram da opisujem kako je bilo. Bila sam sklupčana kod njegove mame, a on je rekao da ide kod svoje drugarice da bismo ostali sami. Ja sam uspjela da kontaktiram drugarice i njegova mama i ja smo uspjele da napustimo stan i tu večer sam uspjela da se izvučem – pričala je Ana, što je Zvezdana razljutilo, pa je udario po rukama.

– Udario si me, kretenu jedan, to jedino i znaš – glasno je rekla Ana.

izvoir: avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %